PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT
‘Boost Je Online Boekingen’

Verander je website in 10 weken van een passieve reisbrochure in een sterke marketingmachine die meer boekingen oplevert.

 Run jij een kleinschalige reisorganisatie en herken je dit?

N

Je wilt graag meer reizen verkopen via je eigen website, maar je twijfelt of je website wel ‘goed genoeg’ is. En zo niet, wat moet je dan verbeteren?

N

Je bent het zat om telkens weer geld te stoppen in een SEO-bureau of advertentiecampagne die nooit echt bezoekers of boekingen oplevert.

N

Je vraagt je af hoe je meer nieuwe gasten kunt aantrekken, want je kunt niet eindeloos blijven putten uit je bestaande klanten- en vriendenkring.

N

Je weet best wel iets van internetmarketing, maar je vindt het lastig om er in de praktijk mee aan de slag te gaan en daarom zie je nu nog weinig resultaat.

N

Steeds vaker kapen andere kleinschalige reisorganisaties de boekingen voor je neus weg. Je ziet dat ze aan de slag zijn gegaan met hun internetmarketing en ineens staan ze ook boven je in Google.

N

Je wéét dat je het over een andere boeg moet gooien wil je het kunnen winnen van al die concurrenten in de reisbranche … maar HOE DAN!?

Kortom: je hebt iemand nodig die jou helpt om de basis van je website en internetmarketing goed neer te zetten, zodat jij weer grip krijgt op je boekingen!

Een inbox vol met reisaanvragen ​via je eigen website: hoe fijn zou dat zijn?

Stel je even voor dat je ’s ochtends wakker wordt en je computer opstart. Je opent je e-mail inbox je vindt daar…. allemaal reisaanvragen die via je eigen website zijn binnen gekomen!

N

Niet van tussenpartijen aan wie je 15-30% commissie betaalt.

N

Geen aanvragen van andere reisorganisaties, voor hún klanten die jij later niet direct mag benaderen.

N

En geen aanvragen van ‘shoppers’ die uiteindelijk zelden echt boeken.

Nee, gewoon aanvragen via je eigen website. Want jouw website is zo ingericht dat hij als een volwaardige online medewerker continu nieuwe potentiële gasten aantrekt. En je teksten en voorbeeldreizen zijn zó overtuigend dat het merendeel van je bezoekers ook nog eens direct actie onderneemt.

Onmogelijk voor jou? Zeker niet!!

Denk je nu ‘ja maar… daar heb ik niet genoeg [tijd/budget/marketingkennis/welk excuus dan ook] voor?’. Bedenk je dan dat bovenstaande afbeelding een échte screenshot is van 1 van mijn klanten, Kingfisher Tours. Oók een kleinschalige reisorganisatie met dezelfde uitdagingen, maar zij DURFDEN aan de slag te gaan met hun website en marketing en nu staat de basis zo stevig dat ze inmiddels meer dan 4 keer zoveel rechtstreekse boekingen hebben.

Ontzettend mooi om te zien hoe kleine aanpassingen zorgen voor meer aanvragen en boekingen. De tips die Wendy heeft zijn van onschatbare waarde!

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Via een workshop van de VVKR ben ik in contact gekomen met Wendy en haar heldere en gerichte uitleg over SEO sprak mij zeer aan.

Na het toepassen van enkele tips bleek ik al direct meer verkeer op mijn website te hebben en nadat ik een nieuwe website had gelanceerd voor mijn reisorganisatie Eshi Eco travel ben ik gestart met een coaching traject van 5 1-op 1 sessies met Wendy.

De tips die zij heeft zijn van onschatbare waarde en het is ontzettend mooi te zien hoe kleine aanpassingen zorgen voor meer aanvragen en boekingen.

Wendy is een zeer prettig persoon om mee samen te werken, ze heeft alles snel door en weet overal een oplossing voor aan te dragen. Haar kennis van de markt van kleine reisorganisaties is bijzonder goed en ik kan haar zeker aanbevelen aan iedereen die zoekende is op het gebied van SEO en marketing !

Marjolein Penning

oprichtster, Eshi Eco Travel en Lotus Tours

“Wendy draagt oplossingen aan die er toe doen en ze zijn praktisch uit te voeren mede door de gemakkelijke handleidingen en video.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Als kleine zelfstandige onderneemster in de reisbranche is het van belang om de snel groeiende ontwikkelingen van SEO en Marketing goed te volgen. Wendy is hierin een perfecte sparing partner voor Hunneke Travel geweest. Zij weet veel, heeft overal haar zakelijke contacten en zit midden in de materie. Zij draagt oplossingen aan die er toe doen en deze zijn praktisch uit te voeren, mede door de gemakkelijke handleidingen en video. Wendy is een prettige persoonlijkheid die alles rustig en met veel voorbeelden toelicht zodat het goed te volgen is. Ik zou Wendy zeker aanbevelen aan andere kleine reisorganisaties die graag hulp willen hebben met hun marketing strategie/doelstelling en SEO zoekwoordenonderzoek. Ga zo door Wendy!”

Colette Krol

oprichtster, Hunneke Travel - Vakanties met de hond

Samen aan de slag: ‘Boost Je Online Boekingen’ in 10 weken

Wil jij ook minder afhankelijk worden van dure tussenpartijen, en meer boekingen binnenhalen via je eigen website en marketingkanalen? Meld je dan nu aan voor het persoonlijke coachingstraject ‘Boost Je Online Boekingen’.

 In 10 weken gaan wij samen volgens een praktisch stappenplan aan de slag met jouw website en marketing, zodat je meer resultaat gaat halen uit je reisbedrijf.

Wat krijg je tijdens het ‘Boost Je Online Boekingen’ traject?

N

Vijf 1-op-1 online sessies van 2 uur, waarin ik je help met alles wat nodig is om een winstgevend reisbedrijf op te bouwen.

N

Van het bepalen van je doelgroep: wie zijn nu eigenlijk jouw ‘ideale gasten’ en hoe kun je hen online beter bereiken;

N

Tot het verbeteren van je online vindbaarheid voor meer websitebezoekers en tips & trucs om hen te  overtuigen om direct te boeken.

N

Ik help je met het schrijven van sterke productpagina’s, je over ons pagina en homepage voor je site, op basis van handige checklists, templates en copywriting tips;

N

Samen gaan we aan de slag om jouw ‘expertstatus’ te verhogen en een sterkere relatie met je klanten te krijgen;

N

Blog- en social media kickstart: hulp bij bedenken van onderwerpen, schrijftips en alle tools om makkelijk en snel te schrijven voor meer contact met je volgers.

N

Aan de slag met E-mailmarketing: haal met jouw E-book meer mailadressen binnen en start met ‘slimme’ E-mails.

N

Resultaten meten voor meer sturing: welke cijfers zijn belangrijk in o.a. Google Analytics en waar vind je deze (incl. template maandrapportage).

N

Persoonlijke feedback en hulp bij je keuzes: 1-op-1 en specifiek voor jouw situatie.

N

En dat allemaal inclusief handige templates en checklists die ik in de afgelopen jaren zelf gemaakt heb toen ik dit alles toepaste bij andere kleinschalige reisorganisaties.

Kortom: alles wat nodig is om zo snel mogelijk meer boekingen te krijgen waar je meer geld aan overhoud.

Resultaat aan het einde van het traject:

Ik begeleid je bij iedere punt en komma in dit traject en deel al mijn formats met je (productpagina’s, reviewmails, copywriting checklists. E-book format etc.).

 Je moet het uiteindelijk natuurlijk wel zélf doen, maar als jij écht actief aan de slag gaat, dan zijn onderstaande resultaten wat je kunt verwachten (gebaseerd op de ervaringen van eerdere klanten, allemaal kleinschalige reisorganisaties):

N

Je krijgt meer bezoekers op je website en bent beter vindbaar op de plekken waar je doelgroep zich bevindt.

N

Je ontvangt meer reisaanvragen, omdat je website boekingsgerichter is en mensen zich direct herkennen in jouw reisaanbod.

N

Je ontvangt gerichtere reisaanvragen: minder shoppers en meer gasten die écht bij je passen.

N

Je hoeft minder moeite te doen om je reizen te verkopen, want je voorbeeldreizen/ productpagina’s en andere marketingactiviteiten zitten zo sterk in elkaar dat je product zichzelf verkoopt.

N

Je hebt meer inzicht in hoe internetmarketing werkt en snapt wat je kunt doen om meer boekingen te krijgen.

N

Je hebt meer contact met je eigen gasten, zowel voor als na ze boeken en ziet daardoor meer gasten nog eens terugkomen.

N

Je bent minder geld kwijt aan advertising en commissiekosten, omdat je je eigen marketingkanalen beter weet in te zetten (website, social media, e-mailmarketing, reviews etc.).

De Investering

De investering voor het ‘Boost Je Online Boekingen’ traject is € 1697,- (exclusief BTW).

Wat  je ervoor terugkrijgt is inzicht in wat je kunt doen op je website en in je marketing om je bedrijf te laten groeien, inclusief alle praktische handvatten om hier zelf direct mee aan de slag te gaan.

Voor alle persoonlijke adviezen die je krijgt is dit bedrag echt helemaal niets en als je ondernemer bent voor de Nederlandse belastingdienst dan kun je de kosten van deze training vaak ook nog als opleidings-/bedrijfskosten aftrekken in je belastingaangifte.

Ervaringen van andere kleinschalige reisorganisaties

" We hebben in korte tijd al 2x zoveel websitebezoekers! Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de templates kun je zelf meteen aan de slag "

Review over: persoonlijk coachingstraject 'boost je online boekingen'

"Door dagelijkse werkzaamheden in het offertetraject, vakantiebeurzen en bijhouden social media hadden wij vaak te weinig tijd om eens strategisch voor de website, producten en marketingcampagnes te gaan zitten. Vooral op het gebied van online vindbaarheid wilden wij dingen verbeteren, maar je bent hier zelf geen specialist in en als je dan wordt bekogeld met offertes van Google-advertentie aanbieders dan ga je twijfelen wat nou een goede investering is en wanneer je gewoon je reclamegeld weggooit. 

Wij hebben gekozen voor het persoonlijke (online) coachingstraject omdat het echt een combinatie is van touroperating en marketing en niet de zoveelste algemene training. En ook dat je specifiek voor je bedrijf advies krijgt. 

Het traject heeft ons inzicht gegeven in zowel de strategische kant (wat zijn slimme marketingkeuzes als kleine touroperator), maar je hebt ook een stok achter de deur om de operationele en strategische verbeteringen ook direct door te voeren. Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de copywriting- en planningstemplates kun je na de coachingssessies dingen zelf meteen aanpakken, of een planning maken welk onderwerp je wanneer gaat uitwerken. Het ‘huiswerk’ is heel nuttig dus raad ik iedereen aan te maken, ook al heb je ‘geen tijd’. 

We hebben nu een veel betere structuur van de website en de SEO-optimalisatie van vindbaarheid en is eindelijk afgerond. We hebben nu al 2x zoveel websitebezoekers en ik heb heel veel geleerd over communiceren met je klanten. We zijn van alles aan het verbeteren, zowel op de website als in het offerte- en verkooptraject. 

Bovendien vond ik de samenwerking met Wendy heel fijn. Ze heeft geduld met onderwerpen waar je minder in thuis bent, koppelt snel terug via mail of telefoon en is heel attent en hulpvaardig. De tips zijn praktisch en goed te volgen en ik vond het een leerzaam en heel inspirerend traject."

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

“300% meer boekingen en ik zit weer achter het stuur van mijn eigen marketing”

“Ik werk sinds september 2016 samen met Wendy en dat geeft ook gelijk aan hoe veelzijdig ze is. De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat haar marketingmethodes werken. Ik ben blij dat Wendy me altijd weer een duidelijke schets geeft van de mogelijkheden die er zijn, ik snap dan waaruit ik kan kiezen en wat voor resultaten ik kan verwachten en dat is fijn werken. Waar we Wendy heel dankbaar voor zijn is dat we met onze nieuwe website qua ranking enorm gestegen zijn en de boekingen zijn met meer dan 300% gestegen, zelfs zonder advertising mee te rekenen. Mede dankzij Wendy zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe. 

Kortom: Wendy’s manier van werken levert je concrete bedrijfsresultaten op en ze leert je op zo’n manier om te gaan met je marketing dat je er niet tegenop ziet om ‘aan je marketing te werken’. Dus geen online programma dat je koopt en nooit afmaakt, maar een praktische aanpak waar je alleen maar steeds meer van wilt weten. [..]Kernwaarden van Wendy vind ik verder haar gedrevenheid, planmatigheid, kennis van zaken, enthousiasme en goedlachse persoonlijkheid.

Miriam Kok

oprichtster van Kingfisher Tours Egypte

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het ‘huiswerk’ tussen de sessies door?

Hoeveel tijd het kost om jouw website en marketing te verbeteren is helemaal afhankelijk van wat jij zelf wilt, hoe snel je werkt, hoe uitgebreid je website is, wat de huidige situatie is, en wat je wilt bereiken. En zo zijn er nog wel 100 dingen te bedenken die invloed hebben op de hoeveel tijd die je kwijt zult zijn aan de opdrachten, maar de sessies zelf duren 2 uur (5 sessies, ongeveer om de 2 weken). Voor het ‘huiswerk’ tussen de sessies door geven mensen aan ongeveer 8 uur in de week nodig te hebben, maar dat ligt natuurlijk helemaal aan de startsituatie: als je nog helemaal geen website hebt of de techniek achter je site is niet geweldig, dan kosten dingen natuurlijk meer tijd om door te voeren dan wanneer de basis al goed is.

Het voordeel van de aanpak die we in het traject volgen is dat de tijd die je nu stopt in een goede basisinrichting,  daarna eindeloos klanten blijft opleveren, omdat je beter vindbaar wordt en mensen eerder overtuigd raken om te boeken.

Met de stappenplannen en checklists die je van mij krijgt kun je in elk geval een stuk efficiënter aan de slag dan wanneer je nog uren webinars gaat volgen, blogs gaat lezen en zelf moet bedenken hoe e.e.a. dan van toepassing is op jouw website en in jouw situatie. Je bespaart jezelf uren uitzoekwerk en hoeft niet de fouten te maken die veel andere kleinschalige reisorganisaties in het verleden gemaakt hebben.

Ik heb geen Skype/camera/microfoon op mijn computer/ hoe gaat zo’n online belsessie in zijn werk?

Voor de online sessies gebruiken we ‘Zoom’ om te bellen (ik gebruik deze tool omdat die een stuk stabieler is dan Skype). Ik stuur je een link en jij hoeft er alleen maar op te klikken om te worden ’toegelaten’ tot ons videogesprek. Via Zoom kunnen we beeldbellen en zelfs ‘scherm delen’, zodat we kunen meekijken op elkaars beeldscherm als we dat willen.

Je moet hiervoor natuurlijk wel een werkende camera en microfoon op je laptop hebben.

Als je geen microfoon of geen camera hebt op je computer dan kunnen we ook gewoon via mobiel bellen, daar komen geen extra kosten voor jou bij kijken en scherm delen doen we dan via Skype of een Teamviewer.

Ik werk al jaren samen met reisorganisaties en partners in o.a. Costa Rica, Egypte en andere landen waar het internet lang niet altijd optimaal is. En zelfs dat is altijd goed gekomen, dus don’t worry. Er altijd wel een manier waarop wij onze belsessies kunnen houden.

Kan dat niet goedkoper?

Als je ondernemer bent voor de Nederlandse belastingdienst dan kun je de kosten van trainingen, cursussen, seminars of opleidingen vaak als bedrijfskosten aftrekken in je belastingaangifte. Jij weet zelf het beste of je aan alle voorwaarden voldoet, maar hier vind je meer informatie over het aftrekken van opleidingskosten. Zo kun je misschien nog weer wat geld besparen en toch het persoonlijke coachingstraject volgen.

Ik heb een andere vraag

Kun je het antwoord op je vraag hier niet vinden? Geef me even een belletje of app me op +31 (0)6 168 420 12 en ik help je graag. Je kunt ook mailen wendy@buildyourtravelbizz.com

FB Community afbeelding