Reisbureau website laten bouwen

“Wendy, weet jij een goede websitebouwer die ervaring heeft in de reisbranche én betaalbaar is?


Ik moet echt een nieuwe website hebben, maar als ik nu ga investeren in een nieuwe reisbureau website, dan wil ik er wel één die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook boekingen oplevert….”

 

In de afgelopen jaren ontdekten mijn cursisten tijdens de trainingen van Build Your Travel Bizz regelmatig dat hun tegenvallende marketingresultaten het gevolg waren van een website die niet optimaal in elkaar zat. De website/ het design moest worden aangepast, of ze wilden liever een hele nieuwe website voor hun reisbureau laten bouwen. En logischerwijs kreeg ik dan bovenstaande vraag van hen.

Team reisbureauwebsite.nl: marketingcoach Wendy Assenberg van Eijsden en websitebouwer Michel Schönhage.

In eerste instantie durfde ik deze reisondernemers eigenlijk nooit een websitebouwer te adviseren, domweg omdat ik zelf die ‘ideale websitebouwer’ nog nooit was tegengekomen. Maaaaarrrr…. Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen!

Via één van mijn klanten (ook een kleinschalige Nederlandse reisorganisatie) kwam ik in contact met Michel Schönhage van internetbureau Jun-E-Jay; ik legde hem mijn ‘Booking Magnet Format’ uit (tot stand gekomen tijdens mijn jarenlange ervaring als marketeer, websitecoördinator en marketingcoach voor kleinschalige reisorganisaties en i.s.m. één van de beste conversiespecialistes van Nederland). Michel ging aan de slag met het bouwen van ‘onze’ eerste reisbureauwebsites en nu, een aantal jaar later, is er dan ook eindelijk een officieel samenwerkingsproject: www.reisbureauwebsite.nl.

Via www.reisbureauwebsite.nl hebben we inmiddels al vele kleinschalige Nederlandse reisorganisaties en touroperators mogen helpen aan een reisbureau website die boekingen oplevert 😊. Samen met jou gaan we als team aan de slag: Ik (Wendy) help je in 3 sessies met het maken van slimme basiskeuzes en het uitdenken een sterke websitestructuur, Michel ontwerpt en bouwt daarna (met zijn team) een unieke website die echt bij jou past én die reisaanvragen oplevert!

Meer weten? Ga naar reisbureauwebsite.nl voor cases, prijzen en meer informatie. We helpen ook joú graag aan een website die boekingen oplevert!

 

FB Community afbeelding