ervaringen van andere reis-ondernemers

Op deze pagina lees je reviews van andere kleinschalige reisorganisaties over de samenwerking met Build Your Travel Bizz.

reviews over ‘Kickstart Je SEO’ cursus

“We draaien ons bedrijf nu volledig op klanten die ons weten te vinden via google”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

We hebben in het verleden een seo training bij Wendy gevolgd, en we zijn hier flink mee aan de slag gegaan. We draaien ons bedrijf nu volledig op klanten die onze website goed weten te vinden via google. We zijn nog steeds klein, maar hebben wel al klanten uit 12 landen kunnen ontvangen. Super bedankt voor de prettige cursus.

Eline van Emden

oprichtster, Cubaneo Travel

“Je zult merken dat je website een boost krijgt en je meer traffic en boekingen krijgt

Review over:

Online SEO cursus ‘Kickstart Je SEO’

Van harte aanbevolen!! Het volgen van de online cursus ‘Kickstart Je SEO’ van Build Your Travel Bizz. Wendy Assenberg van Eijsden geeft je op een leuke en begrijpelijke manier de handvatten die je nodig hebt om je SEO te optimaliseren. Voor starters maar zeker ook voor degene die al wat ervaring heeft op het gebied van SEO website. Heb je al wat meer ervaring loop je vaak juist tegen iets aan waar je geen antwoord op kan vinden. Wendy legt alles duidelijk uit en staat altijd voor je klaar. Het voordeel is dat je op een andere manier tegen je website aan gaan kijken, de verbeterpuntjes worden duidelijk. Waarna je zult merken dat je website een boost krijgt en je meer traffic en boekingen krijgt!

Sylvia van den Brink

Oprichtster, Saharaway Tours

“Voordeel van de cursus is dat we op veel Keywords daadwerkelijk organisch snel gestegen zijn, Blogs sneller hebben kunnen schrijven en de website nog persoonlijker hebben kunnen maken”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met kleinschalige reisorganisatie

“In mei 2020 heb ik, samen met andere reisprofessionals, een paar weken deel mogen nemen aan de SEO & Marketing ‘Build Your Travel Bizz’ training van Wendy. Search Engine Optimization & Marketing zijn 2 ‘grote’ begrippen, maar Wendy krijgt het voor elkaar om op een enthousiaste en vrolijke manier (ze heeft veel plezier in het werk!) to the point te komen; in korte tijd hebben we, heb ik, veel geleerd.

De uitdaging voor mij zat in het ‘brede’ begrip SEO beter onder de knie te krijgen; of je nu net komt kijken of al wat verder bent, Wendy helpt je verder. Door de vele voorbeelden, hulpdocumenten en persoonlijke aandacht zijn we snel gegroeid als bedrijf.

Voordeel van de cursus is dat we op veel Keywords daadwerkelijk organisch snel gestegen zijn, Blogs sneller hebben kunnen schrijven en de website nog persoonlijker hebben kunnen maken.

Al met al siert het enthousiasme en de vrolijkheid Wendy enorm. Ze maakt het o zo brede marketing & SEO snel behapbaar. Of je net komt kijken, of al wat kennis hebt; de ‘Build Your Travel Bizz’ training is zeker een aanrader!”

Rick Bolsius

stagiair, Tura-Travel

Alles wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd en de hele website komt aan bod

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagiair

“Door snel en creatief in te spelen op de corona-situatie hielp Wendy niet alleen stagiaires een nieuwe stageplek te vinden, maar ook meerdere kleinschalige reisorganisaties, waaronder die van mij aan bijkomende hulp. Door ons te linken aan een stagiair om samen de website mee onder de loep te nemen tijdens de vrijgekomen corona-tijd, hebben we in 10 weken veel meer bereikt dan we alleen hadden kunnen doen!

De SEO-Kickstarter cursus die ik samen met mijn stagiaire bij Wendy volgde, is een echte aanrader voor kleinschalige reisorganisaties. Alles wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd en de hele website komt aan bod! Wendy is een echte professional en heeft uitgebreide kennis over marketing voor kleinschalige reisorganisaties!”

Maaike Mainali

oprichtster, Nepal Inside Out Treks & Tours

Wendy staat bij eventuele vraagstukken altijd paraat en geeft duwtjes in de juiste richting wanneer het even niet lukt

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met kleinschalige reisorganisatie

“Wendy is een ontzettend fijne SEO coach die weet waar ze het over heeft! De 10 weken lange cursus opgezet door Wendy die ik heb gevolgd via BUAS heeft me niet alleen nieuwe inzichten over het optimaliseren van websites gegeven, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik nu begrijp waarom het zo belangrijk is om je website op orde te hebben!

Daarnaast staat Wendy bij eventuele vraagstukken altijd paraat en geeft ze duwtjes in de juiste richting wanneer het even niet lukt. Ontzettend bedankt voor de leerzame en leuke cursus Wendy!”

Charmilla Frens

stagiair, Vakantieduiker

Ik kan iedereen aanraden een workshop te volgen! Ook wanneer dit helemaal abracadabra voor je is. Wendy maakt het voor iedereen begrijpelijk.”

Review over: SEO workshopdag voor VVKR leden

Via een VVKR bijeenkomst kwamen wij in contact met Wendy. Vervolgens heb ik een SEO workshop bijgewoond om te leren hoe je website beter gevonden wordt in Google. Wendy geeft heldere en duidelijke uitleg zodat je snapt waarom je bepaalde dingen wel en niet moet doen om beter gevonden te worden. We zijn net begonnen met de SEO aanpassingen, maar we zijn zeker op de goede weg. Ik kan iedereen aanraden een workshop te volgen! Ook wanneer dit helemaal abracadabra voor je is. Wendy maakt het voor iedereen begrijpelijk. Iedereen wil toch meer bezoekers naar zijn/haar website?

Marloes Buitendijk

groups and agent coordinator, Makor Reizen

“Ongelofelijk hoeveel bezoekers en aanvragen we nu krijgen. Wel 3-4 keer zoveel!”

Review over: SEO optimalisatie nieuwe website (2016)

Ik vind het nog steeds ongelofelijk hoeveel bezoekers en aanvragen we nu krijgen: wel 3 tot 4 keer zoveel! Wat ik vooral fijn vond is dat ik met Wendy’s uitleg de systematiek achter SEO echt begreep, waardoor ik er niet alleen aan ben begónnen, maar ook de motivatie had om dóór te gaan. Door de praktijkvoorbeelden is het heel duidelijk wat je dan vanuit joúw bedrijf kunt doen. Vooral de duidelijke uitleg was echt een toegevoegde waarde: hierdoor begreep ik echt waar ik mee bezig ben en omdat ik het voor me zag wat het ging worden was ik ook gemotiveerd om door te gaan. Voor mij was SEO de basis voor het verbeteren van mijn hele website en bedrijfsvoering. Wij hebben hiermee zóveel stappen kunnen maken, en we groeien nog steeds. Dat is toch gewoon supergaaf!

Miriam Kok

oprichtster, Kingfisher Tours Egypte

“Met name SEO is een ingewikkelde materie en daarbij kan Wendy je professioneel adviseren en begeleiden.

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

“Wendy heeft Hunneke Travel perfect ondersteunt met aanpassingen en verbeteringen voor de website die simpel en makkelijk zijn door te voeren. Met name SEO is een ingewikkelde materie en daarbij kan Wendy je professioneel adviseren en begeleiden. Ik heb veel gehad aan haar adviezen, maar heb nog een hoop werk te doen om deze allemaal te realiseren met als doel meer klanten te trekken en te behouden. Dat gaat zeker goed komen met Wendy als coach..!”

Colette Krol

oprichtster, Hunneke Travel - Vakanties met de hond

“na het updaten van mijn website kreeg ik op de bestemming Kaap Verdie opeens allemaal aanvragen binnen, uit het hele land. Zo gaaf, hoefde ik niets voor te doen”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagair

” SEO cursus gedaan bij Wendy, er ging een wereld voor me open. Begonnen met de SEO op mijn website voor mijn Azië reizen en ik zag de on-page score na een paar weken flink omhoog gaan. Ook geleerd dat je pagina’s eigenlijk wel ieder jaar ververst moeten worden of van nieuwe content (deels) moet voorzien. Heb een website voor mijn reisbureau Acire en daar was al sinds 2018 niets meer aan gebeurd, ja oeps 6 jaar. Ik ben toen alle landen en thema’s gaan updaten met extra informatie, allemaal nieuwe foto’s toegevoegd en met name op de bestemming Kaap Verdie kreeg ik opeens allemaal aanvragen binnen, uit het hele land. Zo gaaf, hoefde ik niets voor te doen. Ook voor andere bestemmingen kreeg ik aanvragen die ik voorheen nooit kreeg”.

Erica Dankmeijer

Eigenaresse, Reisbureau Acire

We zijn hier nog steeds mee bezig, maar komen er vaak niet aan toe omdat we het druk hebben met de vele aanvragen [..]. Dat zegt genoeg over het effect van de cursus toch?!

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

Wij besloten deel te nemen aan het ‘Kickstart Je SEO traject’ om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. De cursus was helder en we konden er prima mee uit de voeten. De 1-op-1-sessies met Wendy waren eveneens erg nuttig. Zij gaf ons ook goede tips voor de structuur van onze website. We hebben inmiddels ’n aantal aanpassingen gedaan en zijn hier nog steeds mee bezig, maar komen er vaak niet aan toe omdat we het druk hebben met de vele aanvragen en daaruit voortvloeiende boekingen … Dat zegt genoeg over het effect van de cursus toch?! Wendy, hartelijk dank, ook voor je aanstekelijke enthousiasme!!!

Team Saffraan Reizen

Saffraan Reizen

De weken vlogen voorbij en ik kan nu hardop zeggen dat ik er veel meer van begrijp”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagiair

“Ik zat al ruim een half jaar aan te hikken tegen de SEO van mijn website, La Vida Barcelona. De samenwerking tussen kleine reisorganisaties en BUAS die mogelijk werd gemaakt door Wendy Assenberg van Eijsden heeft me dat laatste duwtje in de rug gegeven.

Samen met mijn stagiair Boyd Lochtenberg ging ik 10 weken aan de slag om mijn website te optimaliseren en meer te begrijpen van de achterkant. Makkelijk was het niet maar wel ontzettend leerzaam! De weken vlogen voorbij en ik kan nu hardop zeggen dat ik er veel meer van begrijp, dankzij de cursus van Build Your Travel Bizz en Wendy’s geduld en duidelijke uitleg.

Ik schreef zelfs mijn eerste blog en ben aan de slag gegaan met de samenwerking met andere bedrijven in de reisbranche. Bedankt Wendy, je bent TOP!”

Marit Nilsen

oprichtster, La Vida Barcelona

De mogelijkheid was er om het online te volgen, en kon ik dus op mijn eigen tijd werken”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

Mijn grootste uitdaging op het gebied van website/SEO voordat ik de online course volgde was dat ik niets wist over SEO! Ik heb een website laten bouwen in december 2018 en het leverde tot voor de cursus niets op. De websitebouwer zei elke keer je moet wachten, het gaat niet zo snel! Maar ik voelde aan dat ik het heft in eigen hand moest nemen en niet meer kon wachten! Mijn probleem werd gaande weg de cursus opgelost doordat ik nu zelf zag wat er mis was met mijn website, en ontdekte ook hiaten en de reden (en) waarom ik niet gevonden werd.

Ik dacht altijd de klant vind google eerst en dan jou! Maar dat is niet zo, je moet je website zodanig inrichten dat google je eerst vind! Wat mij het meeste aantrok van dit Kickstart SEO traject is dat ik een beetje inzicht zou krijgen hoe SEO werkt!

Wendy haar stem vind ik prettig, en de mogelijkheid was er om het online te volgen, en kon ik dus op mjin eigen tijd werken! Mijn 3 grootste voordelen/ resultaten die ik uit deze training heb gehaald:
– geen van mijn fotos hadden een naam/beschrijving ze hadden een nummer, nu wel!
-ik geen inhoudsopgave heb op de website, nu wel!
-ik mijn website bouwer de laan uit heb gestuurd! Want hij wilde niet meewerken om correcties te plegen aan de website!

Ik zou de online training willen aanbevelen aan elke ondernemer die een website wil laten maken. Na de training weet je precies waarop je moet letten! De kleine ondernemer laat vaak een website bouwen (zo goedkoop mogelijk) en heeft geen inzicht over het hoe en waarom van de website. Met de opgedane kennis kan ik nu beter vertellen aan de volgende websitebouwer wat ik wil!

Tania van Velthuizen

Oprichtster, Pejego Tours

“Ik begrijp nu hoe Google werkt, waar ik op gevonden​ kan worden​ en ​waar ik op moet letten bij het lanceren van mijn website”

Review over: zoekwoordonderzoek en training om op eigen website toe te passen

Voordat ik met Wendy ging samenwerken was mijn grootste uitdaging; hoe ga ik er voor zorgen dat mijn website zichtbaar word via Google? Hoe gaan mensen mij vinden? Dat ik hiervoor gebruik moest maken van SEO dat wist ik, maar geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Door Wendy’s duidelijke uitleg kon ik begrijpen wat de gevolgen zijn van bepaalde acties en waarom je bepaalde dingen wel en niet moet doen. 

Dit is vooral voor het bijhouden van je website erg fijn, zodat je direct hebt geleerd hoe je dingen zelf moet onderhouden. Wendy geeft duidelijke voorbeelden en geeft direct inzicht in het effect van bepaalde acties. 

Door mijn ervaring kan ik Wendy absoluut aanbevelen voor een samenwerking. Ze geeft heldere en duidelijke instructies en haar inzet is 200%. Wendy, bedankt voor al je hulp en je kritische blik. Ik waardeer dit enorm! 

Nicole Matijssen

oprichtster, Travel Happiness Company

“Er is een wereld voor me open gegaan wat betreft de mogelijkheden van SEO om mijn websites hoger in Google te krijgen

Review over: SEO workshopdag voor VVKR leden

“Tijdens de recente SEO workshop van Wendy is een wereld voor me open gegaan wat betreft de mogelijkheden die SEO biedt om mijn websites hoger in Google te krijgen. Met haar enthousiaste en kundige uitleg alsmede uitstekende voorbeelden heeft Wendy me weten te overtuigen dat ik op natuurlijke wijze mijn omzet via websites vast en zeker flink zal gaan verhogen. Resteert slechts de tijd en moeite om dit serieus aan te pakken, want dat is uiteraard wel een vereiste. Dus, van harte aanbevolen de workshop van Wendy over SEO voor kleinschalige reisorganisaties”. 

Ardjan Langedijk

oprichter, Kazachstan Reizen

“Deze cursus had ik veel eerder moeten doen! Met deze cursus en de hulp van Wendy kan echt iedereen een goede SEO basis ontwikkelen voor zijn/ haar website. ”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

“Als aanbieder van individuele rondreizen naar Zuid-Afrika, Botswana en Namibië was onze grootste uitdaging om op te vallen tussen de vele andere aanbieders. Hoe kan je nou traffic genereren zonder te concurreren op de voor de hand liggende zoektermen? Welke zoektermen zijn wel slim om op te focussen? En hoe verwerk je dit dan dusdanig op je website dat Google dit ook ziet?

Wendy legt in duidelijke stappen en eenvoudige taal de wondere wereld van SEO uit, en met de 2-wekelijkse Vraag & Antwoordsessies, heb je altijd een goede stok achter de deur. Voor mij is SEO de basis van alle marketingactiviteiten en het is jammer dat ik deze cursus niet veel eerder heb gedaan, want met deze cursus en de hulp van Wendy kan echt iedereen een goede SEO basis ontwikkelen voor zijn/ haar website!

Wanneer je niet alleen technisch maar ook de juiste content hebt ontwikkeld ben je veel beter in staat om jezelf onderscheidend te presenteren naar de buitenwereld. Naar aanleiding van de cursus zijn we nu druk bezig met het aanpassen van de teksten en het design van onze site.

Wendy is heel enthousiast, prettig in het contact en neemt echt de tijd voor je vragen. Ze verdiept zich in jouw bestemming en komt hierdoor met concrete voorbeelden en suggesties waarmee je verder kan.”

Sjors Hoogsteder

Mede-oprichter, Kuyo Afrika

“Een hele goede SEO cursus en Wendy is een top persoon om mee samen te werken!”

Review over:

Online SEO cursus ‘Kickstart Je SEO’

Waar begin je wanneer je hebt besloten om je website SEO proof te maken?! Nou, daar weet Wendy wel raad mee in haar cursus “Kickstart je SEO”. Je krijgt een duidelijk stappenplan in een online cursusomgeving. Het fijnste is dat je deze gewoon op je eigen tempo kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. En wanneer je ergens tegenaan loopt kun je een 1 op 1 sessie met Wendy inplannen. Tijdens deze sessie heeft Wendy niet alleen goede uitleg gegeven over problemen waar ik tegenaan liep m.b.t. SEO, maar ze geeft ook leuke marketingtips om je website in het algemeen te verbeteren. Al met al een hele goede cursus en Wendy is een top persoon om mee samen te werken!

Tessa Massar

Oprichtster, Spur of the Moment Travel

Wat is Wendy toch een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze heeft veel verstand van zaken en  legt dingen tot in detail uit”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

Wat is Wendy toch een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze heeft veel verstand van zaken, legt dingen tot in detail uit en reageert eigenlijk altijd wel binnen 24 uur zelfs in het weekend. Super service! Ze denkt met je mee en denkt in oplossingen. Ik heb een aantal trainingen gevolgd die echt waardevol waren voor ons als bedrijf maar ook voor mij om te leren. Ik kan Build Your Travel Bizz alleen maar aanraden!

Gerty Verdaasdonk

Eigenaresse, Unplugged Outdoor

We hebben heel veel geleerd en kansen gecreëerd in een moeilijke tijd”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagiair

“Aan het begin van de corona-crisis kwam Wendy Assenberg van Eijsden met het geweldige voorstel om samen met een stagiaire van Breda University of Applied Sciences het traject “Kickstart je SEO” te volgen voor onze reisorganisatie Dades Reizen- Marokko.

Zo gezegd zo gedaan! Het was een intensieve 10-weken lange samenwerking. De hulp en adviezen van Wendy en de samenwerking met mijn stagiaire Jamilla waren een ideale combi om onze website www.dades-reizen.nl helemaal SEO-proof te maken!

Het was best veel werk, en alleen had ik dit nooit gekund. We hebben heel veel geleerd en kansen gecreëerd in een moeilijke tijd. Dank je wel Wendy!!!!”

Astrid Emmers

oprichtster, Dades Reizen

Praktische adviezen die je direct kunt gebruiken en die passen bij kleinschalige reisorganisaties

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

“Wendy verzorgt met veel enthousiasme haar goede, duidelijke en niet te lange cursus om de SEO van je website te verbeteren. Praktische adviezen die je direct kunt gebruiken en die passen bij kleinschalige reisorganisaties. Absoluut een aanrader!”

Helma Matthijssen

oprichtster, Maroc Travel

Stap-voor-stap werkten we aan het vinden van key words voor mijn reizen waarmee ik naast ‘de grote jongens’ in de reiswereld toch gevonden kon worden.

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

“Ik heb een kleine, specialistische reisorganisatie. Mijn website was verouderd en ik had geen kaas gegeten van SEO. Via de VVKR (Vereniging Van Kleine Reisorganisaties) kwam ik in contact met Wendy voor een cursus ‘Boost je Online boekingen’ bij Buildyourtravelbizz. Dit leidde tot een geheel nieuwe website. Stap-voor-stap werkten we aan het vinden van key words voor mijn reizen waarmee ik naast ‘de grote jongens’ in de reiswereld toch gevonden kon worden. Vervolgens hebben we deze woorden systematisch een plaats gegeven op mijn nieuwe website en een juiste structuur aangebracht. Het begrip van hoe Google en SEO werken was daarbij cruciaal, daarvan heeft Wendy me wel doordrongen. Ze is bij dat alles een heel sympathieke, stimulerende en behulpzame coach. Met dank aan Wendy wordt mijn website nu inderdaad meer gevonden door nieuwe klanten. Maar ja, toen kwam Corona… Het moeilijke in het hele verhaal blijft dat je er niet bent met een nieuwe opzet. Je moet blijven onderzoeken en verbeteren. En dat is voor de kleine reisondernemingen toch een hele uitdaging!”

Maarten Olthof

oprichter, Ghanta Reizen

“Ik heb geleerd welke stappen ik moet nemen om beter te scoren met de website”

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

“Ik heb door de cursus geleerd welke stappen ik moet nemen om beter te scoren met de website van https://www.tura-travel.nl/. Nu nog gaan toepassen want het is wel veel werk. Wendy geeft duidelijk en overzichtelijk uitleg en geeft je tips en tools waarmee je aan de slag kunt gaan.”

Flore Meylan

oprichtster, Tura Travel

De  SEO Workshop van Wendy was een eyeopener”

Review over: SEO workshopdag voor VVKR leden

De SEO Workshop van Wendy was een eyeopener. Voor ons is het een uitdaging onze website van Fru Amundsen beter vindbaar te maken in Google. Tijdens de workshop heb ik veel nieuwe ideeën en tips gekregen. Het wordt nog wel een klus deze ook in de praktijk toe te passen maar de helder en duidelijke uitleg van Wendy geeft ons zeker nieuwe kansen.

Desiree Joustra

reisorganisator, Fru Amundsen

Aanbevolen voor mensen die ‘door de bomen het bos niet meer zien’

Review over: SEO workshopdag voor VVKR leden

Met veel kennis van zaken en groot enthousiasme weet Wendy je  meteen tot de kern van de zaak te brengen! Aanbevolen voor mensen die ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en –samen met Wendy – structuur willen aanbrengen in hun marketing activiteiten.

Thomas Thierolff

oprichter, Top of the World Reizen

Je hebt je lot in eigen handen! Je zult nooit meer weboptimalisatie door een professional hoeven laten doen.”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met kleinschalige reisorganisatie

“Mijn ervaring met Wendy is erg goed! Haar manier van uitleggen tijdens de cursus is optimal geschikt voor kleinschalige bedrijven omdat ze ook rekening houdt met de problemen waar dit soort bedrijven tegenaan kunnen lopen. Ook is haar manier van lesgeven erg prettig, als je bij blijft met de cursus dan is alles heel makkelijk volgbaar en krijg je ook de gelegendheid om complexe vragen te stellen.

Over het algemeen is het zeker aan te raden om aan de slag te gaan met Build Your Travel Bizz omdat je er zelf veel van zult leren en het grote voordeel is: Je hebt je lot in eigen handen! Je zult nooit meer weboptimalisatie door een professional hoeven laten doen.”

Sean Collet

stagiair, Pejego Tours

reviews over ‘Boost Je Online Boekingen’ programma

” Het traject was een echte eye-opener voor mij. Als pas opgestarte kleinschalige reisorganisatie bouwde ik bij de start snel een website in elkaar, maar eigenlijk had ik geen idee van de mogelijkheden die een goede website biedt qua marketing, vindbaarheid en functionaliteit”

Review over: Boost Je Online Boekingen traject + website (laten) bouwen

Als pas opgestarte kleinschalige reisorganisatie komt er uiteraard heel wat op je af. Tussen al het andere werk door bouwde ik bij de opstart 2 jaar geleden dan ook snel een eigen website in elkaar, met de idee deze later te verfijnen. Eigenlijk had ik geen idee van de mogelijkheden en opportuniteiten die een goede website biedt. Ik zette voornamelijk een ‘online visitekaartje’ in elkaar, met wat foto’s, een kort stukje over onze manier van werken, en that’s it.
Het Boost Je Online Boekingen-traject was een echte eye-opener voor mij. Op vlak van marketing, op vlak van vindbaarheid, op vlak van de functionaliteit van een website. Er kruipt best veel werk in het opbouwen van een nieuwe website, maar ik ben er wel van overtuigd dat ik deze keer écht tevreden ga zijn met het resultaat en dat deze website een aantal jaren zal meekunnen.
Wendy is een fantastische trainster: de cursus is inhoudelijk enorm sterk én tegelijkertijd praktisch en hands on. Een ideale combinatie voor mensen die graag weten waar ze mee bezig zijn maar zich ook niet willen verliezen in ellenlange inhouden zonder praktische handvaten.
De stapsgewijze opbouw van de cursus waarbij je telkens wat inhoudelijke achtergrond meekrijgt en er dan onmiddellijk mee aan de slag kan, draagt ook bij tot een praktische cursus waar je écht wat mee bent.
Voor de technische opbouw schakelde ik een websitebouwer in, die ik dankzij de duidelijke cursusopbouw van Wendy hele concrete instructies kon geven. Zo kon ik me zelf focussen op het ‘hoe en wat’ van de website, in plaats van me te verliezen in de technische ‘achterkant’.
Wendy is een straffe madam (Voor de Nederlanders, dat is Vlaams voor ´iemand die dingen voor elkaar krijgt haha ;-)´), die helemaal thuis is in de wereld van marketing en websites, én in de wereld van de kleinschalige reisorganisaties. Die combinatie is een absolute winner.
Treesje van der Linden

oprichtster, Keniaanse Toeren

Met kleine aanpassingen aan je website/e-mailmarketing /nieuwsbrieven etc. kun je als kleine reisorganisatie toch veel doen voor relatief weinig om je website en marketing te optimaliseren.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Ons doel was “hoe krijg je meer bezoekers naar je website en daarmee meer boekingen”. Een korte introductie training van Wendy op de VVKR ledendag was best een eyeopener en daarom zijn we het coachingstraject begonnen. Met kleine aanpassingen en veranderingen aan je website / e-mailmarketing / nieuwsbrieven etc. kun je als kleine reisorganisatie toch veel doen voor relatief weinig om je website en marketing te optimaliseren. In duidelijke en begrijpbare taal loopt Wendy samen met je het proces door. Bedankt voor de hele fijne samenwerking!”

Marloes Buitendijk

Groups and agent coordinator, Makor Reizen en Like2Travel

Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit gaat komen

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we de website van www.tura-travel.nl beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit gaat komen.

Op het resultaat moeten we nog even wachten omdat we meteen hebben besloten de website te vernieuwen.

De praktische tips en plannen die makkelijk uitvoerbaar zijn, waren erg prettig. Het is wel een hoop werk, maar hopelijk krijgen we daar straks met de nieuwe website ook iets voor terug!

Dank voor je begeleiding Wendy.

Flore Meylan en Donald Koskamp

oprichters, Tura Travel

Ontzettend mooi om te zien hoe kleine aanpassingen zorgen voor meer aanvragen en boekingen. De tips die Wendy heeft zijn van onschatbare waarde!

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Via een workshop van de VVKR ben ik in contact gekomen met Wendy en haar heldere en gerichte uitleg over SEO sprak mij zeer aan.

Na het toepassen van enkele tips bleek ik al direct meer verkeer op mijn website te hebben en nadat ik een nieuwe website had gelanceerd voor mijn reisorganisatie Eshi Eco travel ben ik gestart met een coaching traject van 5 1-op 1 sessies met Wendy.

De tips die zij heeft zijn van onschatbare waarde en het is ontzettend mooi te zien hoe kleine aanpassingen zorgen voor meer aanvragen en boekingen.

Wendy is een zeer prettig persoon om mee samen te werken, ze heeft alles snel door en weet overal een oplossing voor aan te dragen. Haar kennis van de markt van kleine reisorganisaties is bijzonder goed en ik kan haar zeker aanbevelen aan iedereen die zoekende is op het gebied van SEO en marketing!”

Marjolein Penning

oprichtster, Eshi Eco Travel en Lotus Tours

Een aanrader, het werkt echt! Een compleet traject waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen.

Review over: Boost Je Online Boekingen traject + nieuwe website laten bouwen

​​Ik heb bij Wendy de afgelopen maanden het Boost je Online Boekingen traject gevolgd. Een prima en goed opgezet traject waardoor je van begin tot eind je website flink onderhanden neemt. We zijn begonnen met de opzet en het gebruiksgemak van de website, tips hoe je een goede webpagina schrijft en wat je met je foto’s moet doen. Allemaal erg belangrijk met het oog op conversie.

Omdat reizigers je website wel moeten kunnen vinden en je je reizigers graag aan je wil binden is er ook uitgebreid aandacht voor bloggen, het gebruik van Social media, email marketing en het verzamelen van reviews.

Kortom een compleet traject waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen. Een aanrader, het werkt echt!

Gerda Boersma

oprichtster, Atma Asia Travel

“Ik kan het iedere ondernemer die zelf de touwtjes in handen wil houden bij de marketing activiteiten zeker aanraden”

Review over: online course ‘Boost Je Online Boekingen’

“Het Boost Je Online Boekingen traject heeft mij erg geholpen om mijn website en marketing activiteiten te verbeteren. Het was een leuk en ook heel leerzaam traject. Ik kan het iedere ondernemer die zelf de touwtjes in handen wil houden bij de marketing activiteiten zeker aanraden. Veel dank aan Wendy voor de heldere uitleg en het toegankelijke programma. “

Carolien Halm

oprichtster, Sri Lanka op reis

” Eindelijk ben ik echt gestart met het laten bouwen van mijn nieuwe website. Wendy geeft je zeer goede handvatten met concrete adviezen en dat op een zeer positieve en enthousiasmerende manier.

Review over: Begeleidingstraject nieuwe website laten bouwen

“Al enige tijd zat ik erover te denken om onze website te vernieuwen, zodat deze én een modernere uitstraling zou krijgen met meer toepassingen en natuurlijk ook beter gevonden zou kunnen worden. Maar waar en wanneer begin je? Ik bleef het maar voor me uitschuiven. Totdat ik met Wendy in contact kwam.

Ik heb een coachingstraject van 6 Skype sessies met haar doorlopen en dat heeft me ontzettend geholpen. Wendy heeft me flink aan het werk gezet 1f609 waardoor ik eindelijk een start maakte met de nieuwe website. Ze geeft je zeer goede handvatten met concrete adviezen en dat op een zeer positieve en enthousiasmerende manier. Wendy heeft een hele persoonlijke aanpak die me zeer aansprak. Ze koppelt heel snel informatie terug en vraagt bij andere experts zaken na.

Ze heeft mij ontzettend geïnspireerd om van Pura Cuba Travel een professionelere organisatie te maken. Heel erg bedankt voor je begeleiding, Wendy!”

Miranda Kouwijzer

oprichtster , Pura Cuba Travel en Pura Costa Rica Travel

” We hebben in korte tijd al 2x zoveel websitebezoekers! Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de templates kun je zelf meteen aan de slag

Review over: persoonlijk coachingstraject ‘boost je online boekingen’

Door dagelijkse werkzaamheden in het offertetraject, vakantiebeurzen en bijhouden social media hadden wij vaak te weinig tijd om eens strategisch voor de website, producten en marketingcampagnes te gaan zitten. Vooral op het gebied van online vindbaarheid wilden wij dingen verbeteren, maar je bent hier zelf geen specialist in en als je dan wordt bekogeld met offertes van Google-advertentie aanbieders dan ga je twijfelen wat nou een goede investering is en wanneer je gewoon je reclamegeld weggooit. 

Wij hebben gekozen voor het persoonlijke (online) coachingstraject omdat het echt een combinatie is van touroperating en marketing en niet de zoveelste algemene training. En ook dat je specifiek voor je bedrijf advies krijgt. 

Het traject heeft ons inzicht gegeven in zowel de strategische kant (wat zijn slimme marketingkeuzes als kleine touroperator), maar je hebt ook een stok achter de deur om de operationele en strategische verbeteringen ook direct door te voeren. Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de copywriting- en planningstemplates kun je na de coachingssessies dingen zelf meteen aanpakken, of een planning maken welk onderwerp je wanneer gaat uitwerken. Het ‘huiswerk’ is heel nuttig dus raad ik iedereen aan te maken, ook al heb je ‘geen tijd’. 

We hebben nu een veel betere structuur van de website en de SEO-optimalisatie van vindbaarheid en is eindelijk afgerond. We hebben nu al 2x zoveel websitebezoekers en ik heb heel veel geleerd over communiceren met je klanten. We zijn van alles aan het verbeteren, zowel op de website als in het offerte- en verkooptraject. 

Bovendien vond ik de samenwerking met Wendy heel fijn. Ze heeft geduld met onderwerpen waar je minder in thuis bent, koppelt snel terug via mail of telefoon en is heel attent en hulpvaardig. De tips zijn praktisch en goed te volgen en ik vond het een leerzaam en heel inspirerend traject.”

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

“300% meer boekingen en ik zit weer achter het stuur van mijn eigen marketing”

Review over: marketingadvies, coaching en uitvoering marketingcoördinatie

“Ik werk sinds september 2016 samen met Wendy en dat geeft ook gelijk aan hoe veelzijdig ze is. De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat haar marketingmethodes werken. Ik ben blij dat Wendy me altijd weer een duidelijke schets geeft van de mogelijkheden die er zijn, ik snap dan waaruit ik kan kiezen en wat voor resultaten ik kan verwachten en dat is fijn werken. Waar we Wendy heel dankbaar voor zijn is dat we met onze nieuwe website qua ranking enorm gestegen zijn en de boekingen zijn met meer dan 300% gestegen, zelfs zonder advertising mee te rekenen. Mede dankzij Wendy zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe. 

Kortom: Wendy’s manier van werken levert je concrete bedrijfsresultaten op en ze leert je op zo’n manier om te gaan met je marketing dat je er niet tegenop ziet om ‘aan je marketing te werken’. Dus geen online programma dat je koopt en nooit afmaakt, maar een praktische aanpak waar je alleen maar steeds meer van wilt weten. [..]Kernwaarden van Wendy vind ik verder haar gedrevenheid, planmatigheid, kennis van zaken, enthousiasme en goedlachse persoonlijkheid.

Miriam Kok

oprichtster, Kingfisher Tours Egypte

Wendy is duidelijk een expert en geeft echt specifieke tips en tools voor de reisbranche

Review over: online course ‘Boost Je Online Boekingen’

“Ik heb het Boost Je Online Boekingen traject gevolgd bij Wendy en kijk hier heel tevreden op terug. De handige online cursus geeft enorm veel flexibiliteit, de ingeplande Q&A´s geven een stok achter de deur en voldoende ruimte om ook persoonlijke vragen beantwoord te krijgen. Wendy is duidelijk een expert en geeft echt specifieke tips en tools voor de reisbranche. Ik heb het project samen met een top stagiaire doorlopen, dit gaf nog meer vrijheid om niet alles zelf direct te hoeven uitvoeren. De kennis die Wendy deelt is veel meer dan dat ik vooraf gedacht had. Ik kan dit programma zeker aanbevelen! Nu is juist de tijd om de marketing aan te pakken van je bedrijf. Gracias Wendy!”

Suzie Añon y Garcia

oprichtster, Tours In Valencia

“Wat ons erg in de cursus aantrok was het feit dat de meeste zaken zo herkenbaar waren en direct gerelateerd konden worden aan onze eigen website en onze eigen manier van werken.”

Review over: online course ‘Boost Je Online Boekingen’

“Blini Reizen heeft recent de cursus Boost je Online boekingen afgerond bij Buildyourtravelbizz, we delen hieronder graag onze ervaringen.

Voor ons was marketing nog een redelijk onontgonnen gebied. Natuurlijk hebben we er in de loop van ons 10-jarig bestaan vanuit de praktijk mee te maken gehad, maar een cursus over dit onderwerp hadden we nog nooit gevolgd. Over de uitstraling van onze website waren we nog steeds tevreden, maar qua ontwerp en SEO was er een heleboel winst te behalen. De afgelopen jaren hadden we niet voldoende tijd om hier diep in te duiken. Omdat we door COVID geen reizen meer konden organiseren, hadden we die mogelijkheid nu wel en startten in september 2020 met de 5-maandelijkse cursus.
Onze grootste uitdaging was het aantrekken van meer website-bezoekers en de website zodanig aanpassen dat deze uitnodigt om er langer op rond te kijken. We hebben heel veel van de cursus geleerd. Door de uitgebreide theoretische achtergrond, maar zeker ook door alle praktijkvoorbeelden die werden aangedragen. Mocht een bepaalde uitleg niet direct duidelijk zijn, dan was er altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen in de 2-wekelijkse Q&A-sessies. En het enthousiasme van Wendy in woord en beeld (in de vele verhelderende video’s die de cursus bevat) motiveerde ons altijd!
Wat ons erg in de cursus aantrok was het feit dat de meeste zaken zo herkenbaar waren en direct gerelateerd konden worden aan onze eigen website en onze eigen manier van werken. Sommige website-onderdelen konden we zelf aanpassen of een werkwijze veranderen, de (meeste) andere suggesties en aanbevelingen komen terug in onze nieuwe website of in onze jaarplanning (bijv. in de contentkalender).
Wat is het belangrijkste dat de cursus ons heeft opgeleverd?
1) Een nieuwe blik op onze werkwijze
2) Het opstarten van een Social Media-beleid en het aanpakken van SEO.
3) De beslissing tot het bouwen van een nieuwe website.
We zouden deze training dus zeker aanbevelen aan reisorganisaties die in een gelijksoortige situatie zitten!”
Irene de Jonge

oprichtster, Blini Reizen

Stap-voor-stap werkten we aan het vinden van key words voor mijn reizen waarmee ik naast ‘de grote jongens’ in de reiswereld toch gevonden kon worden.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Ik heb een kleine, specialistische reisorganisatie. Mijn website was verouderd en ik had geen kaas gegeten van SEO. Via de VVKR (Vereniging Van Kleine Reisorganisaties) kwam ik in contact met Wendy voor een cursus ‘Boost je Online boekingen’ bij Buildyourtravelbizz. Dit leidde tot een geheel nieuwe website. Stap-voor-stap werkten we aan het vinden van key words voor mijn reizen waarmee ik naast ‘de grote jongens’ in de reiswereld toch gevonden kon worden. Vervolgens hebben we deze woorden systematisch een plaats gegeven op mijn nieuwe website en een juiste structuur aangebracht. Het begrip van hoe Google en SEO werken was daarbij cruciaal, daarvan heeft Wendy me wel doordrongen. Ze is bij dat alles een heel sympathieke, stimulerende en behulpzame coach. Met dank aan Wendy wordt mijn website nu inderdaad meer gevonden door nieuwe klanten. Maar ja, toen kwam Corona… Het moeilijke in het hele verhaal blijft dat je er niet bent met een nieuwe opzet. Je moet blijven onderzoeken en verbeteren. En dat is voor de kleine reisondernemingen toch een hele uitdaging!”

Maarten Olthof

oprichter, Ghanta Reizen

Wendy draagt oplossingen aan die er toe doen en ze zijn praktisch uit te voeren mede door de gemakkelijke handleidingen en video.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Als kleine zelfstandige onderneemster in de reisbranche is het van belang om de snel groeiende ontwikkelingen van SEO en Marketing goed te volgen. Wendy is hierin een perfecte sparing partner voor Hunneke Travel geweest. Zij weet veel, heeft overal haar zakelijke contacten en zit midden in de materie. Zij draagt oplossingen aan die er toe doen en deze zijn praktisch uit te voeren, mede door de gemakkelijke handleidingen en video. Wendy is een prettige persoonlijkheid die alles rustig en met veel voorbeelden toelicht zodat het goed te volgen is. Ik zou Wendy zeker aanbevelen aan andere kleine reisorganisaties die graag hulp willen hebben met hun marketing strategie/doelstelling en SEO zoekwoordenonderzoek. Ga zo door Wendy!”

Colette Krol

oprichtster, Hunneke Travel - Vakanties met de hond

Reviews over cursus ‘Een Website Die Boekingen Oplevert’

Deze cursus gaf me de push om voluit voor mijn eigen reisonderneming te gaan!

Review over:
Cursus Een Website Die Boekingen Oplevert

“Enorm tevreden van Wendy’s service en kennis van zaken! Ik volgde als startende ondernemer in de reisindustrie de cursus “een website die boekingen oplevert” en was bijzonder tevreden over de hoeveelheid informatie en waardevolle kennis die in deze cursus gebundeld zit. De cursus is een must voor iedere startende reisondernemer. Wendy denkt tijdens de verschillende coachsessies écht met je mee en tilt je website naar een hoger niveau. Bedankt Wendy, voor je uitstekende service! Jouw cursus gaf me de push om voluit voor mijn eigen reisonderneming te gaan!”
Eavan Fahy

oprichtster, Lost in the Souk

Een basis website had ik al, maar hoe nu verder? Wendy kwam tijdens de eerste call al met zo ontzettend veel goede ideeën!

Review over:

Cursus Website Die Boekingen oplevert

“Een basis website had ik al, maar hoe nu verder? Wendy kwam tijdens de eerste call al met zo ontzettend veel goede ideeën, gebaseerd op haar jarenlange ervaring. Wendy is erg betrokken en komt met veel waarde. Het online programma is stap voor stap en heel goed te volgen. De vele videos en voorbeelden maken het goed toepasbaar. De begeleiding van Wendy samen met het online programma was voor mij een reden dit traject te volgen.

Daphne Bode

oprichtster, BabyMoon

Een aanrader, het werkt echt! Een compleet traject waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen.

Review over: Boost Je Online Boekingen traject en nieuwe website laten bouwen

​​Ik heb bij Wendy de afgelopen maanden het Boost je Online Boekingen traject gevolgd. Een prima en goed opgezet traject waardoor je van begin tot eind je website flink onderhanden neemt. We zijn begonnen met de opzet en het gebruiksgemak van de website, tips hoe je een goede webpagina schrijft en wat je met je foto’s moet doen. Allemaal erg belangrijk met het oog op conversie.

Omdat reizigers je website wel moeten kunnen vinden en je je reizigers graag aan je wil binden is er ook uitgebreid aandacht voor bloggen, het gebruik van Social media, email marketing en het verzamelen van reviews.

Kortom een compleet traject waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen. Een aanrader, het werkt echt!

Gerda Boersma

oprichtster, Atma Asia Travel

“de sessie heeft me geholpen in het scherp krijgen en verwoorden hoe ik mezelf beter kan onderscheiden in de markt”

Review over: 1-op-1 coachingsessie (her)positionering en copywriting

Een aantal maanden geleden ben ik via de VvKR met Wendy in contact gekomen. Ik heb een kleinschalige reisorganisatie en Wendy heeft mij geholpen met een (her)positioneringsplan. We hebben een 1-op-1 coachingssessie gehad en dit heeft me geholpen in het scherp krijgen en verwoorden hoe ik mezelf beter kan onderscheiden in de markt. Ik heb Wendy leren kennen als een betrokken en enthousiaste persoonlijkheid en vond het erg prettig om met haar te werken!”

Marije Boom,

oprichtster, Kuyo Afrika

Onze nieuwe site is live! Zelf aangepast aan de hand van Wendys’ cursus en als ik het screenshot van onze oude site ernaast leg dan ben ik echt enorm blij met deze stap vooruit!  

Review over:
Cursus ‘Website Die Boekingen Oplevert’

Het is gelukt!!! na een tijd zwoegen, veel hulp en stug blijven doorgaan. Onze nieuwe site is live!
We hebben zoveel mogelijk de punten van de cursus ‘Een Website Die Boekingen Oplevert’ meegenomen en zelf alles aangepast. En er is misschien nog zat ruime voor verbetering, maar als ik het screenshot van onze oude site ernaast leg dan ben ik echt enorm blij met deze stap vooruit! bedankt Wendy voor de cursus; het heeft een tijdje geduurd. maar het is gelukt! 🥳🥳
Marjolein Mosmans

oprichtster, Travel Magical Morocco

Ik heb een aantal trainingen gevolgd die echt waardevol waren voor ons als bedrijf. Ik kan Build Your Travel Bizz alleen maar aanraden!

Review over:
Cursus ‘Website Die Boekingen Oplevert’

Wat is Wendy toch een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze heeft veel verstand van zaken, legt dingen tot in detail uit en reageert eigenlijk altijd wel binnen 24 uur zelfs in het weekend. Super service! Ze denkt met je mee en denkt in oplossingen.

Ik heb een aantal trainingen gevolgd die echt waardevol waren voor ons als bedrijf maar ook voor mij om te leren. Ik kan Build Your Travel Bizz alleen maar aanraden!

Gerty Verdaasdonk

oprichtster, Unplugged Outdoor

“Ik heb nog niet eens alle websitetips uitgevoerd, maar krijg nu al veel betere reacties”

Review over: websitescan

Ik had afgelopen jaar veel tijd en geld gestoken in een nieuwe website. Maar ik merkte dat die nog niet zo goed liep. Wendy heeft een websitescan gedaan en allerlei tips en aanbevelingen gegeven. De tips zijn zo praktisch dat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Ik heb nog niet eens alles uitgevoerd, maar krijg nu al veel betere reacties. Wendy heeft mij ook geholpen om mijn marketingplan te vernieuwen. Hiervoor krijg je een handig en overzichtelijk format. Ik koos voor de VIP-dag met online coaching. Het leuke van Wendy is dat zij echt gespecialiseerd is in (kleine) reisorganisaties. Daardoor kan ze goed meedenken en adviseren wat voor jou het beste werkt. Deze persoonlijke aandacht en omdat Wendy een heel positief mens is, heeft mij nieuwe marketinginspiratie gegeven.

Ingeborg Oostlander

oprichtster , MAVI Travel

de tips waren heel duidelijk: de scan bekijkt veel marketingaspecten en ook technische aspecten, maar alles is heel duidelijk omschreven. En met voorbeelden van jouw eigen pagina’s wordt het toegelicht

Review over: websitescan

“Wij hebben besloten om Wendy een website scan van onze website te laten doen, om van te leren wat we kunnen verbeteren. Klanten zijn er altijd heel erg positief over, maar we waren wel benieuwd hoe het nog beter kan en hoe we de website nog beter vindbaar kunnen krijgen bij potentiële klanten die online op zoek zijn naar een reis.  Wat heel goed is bevallen is dat de tips heel duidelijk waren: de scan bekijkt veel marketingaspecten en ook technische aspecten, maar alles is heel duidelijk omschreven. En met voorbeelden van jouw eigen pagina’s wordt het toegelicht. Dat maakt dat het zeer begrijpelijk is. We kregen zowel strategische als operationele adviezen, die je over kunt nemen we kwamen ook nog eens op nieuwe ideeën voor hoe we teksten er verslagen die we eigenlijk al hadden liggen online slim konden gebruiken. Dat was echt een meerwaarde van de scan, die inspiratie!

Wendy heeft duidelijk goede kennis van Online Marketing, en van tour operating en dat is handig want we bieden als reisorganisaties allemaal weer net iets andere typen reizen aan, dus ze kan dan met je meedenken. Je moet natuurlijk wel zelf voldoende tijd vrij maken voor de follow up want je gaat echt veel nieuwe ideeën voor verbeteringen krijgen die je wilt gaan toepassen! Voor iedere reisorganisatie, vooral de gespecialiseerde kleinere spelers, kan ik het echt aanraden om met Wendy samen te werken.

En het leuke is dat Wendy helemaal online werkt via Skype, Zoom, WhatsApp etc. en (net als wij) af en toe eens vanaf een exotische locatie werkt, ze is altijd goed bereikbaar bij vragen en ze is altijd bereid om even iets toe te lichten of ergens mee op gang te helpen.”

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

” Wendy omschreven met één woord: TOP! Ze heeft ons fantastisch begeleid om de eerste websitekeuzes te maken en opzetten uit te werken. “

Review over:

Cursus Website Die Boekingen oplevert + website laten bouwen via reisbureauwebsite.nl

“Wendy omschreven met één woord: TOP! Begin 2022 besloten wij met SpiTravel het roer om te gooien en we moesten hoe dan ook een nieuwe website ontwikkelen. Na enig speuwerk kwamen wij terrecht bij Wendy en na ons eerste gesprek was er direct “de klik”. Vol inspiratie begon onze zoektocht naar “onze style”. Wendy heeft ons fantastisch begeleid om de eerste keuzes te maken en opzetten uit te werken. Alles kost tijd, dus ook het bouwen van jouw website! De nieuwe website is bijna klaar en langzaam begint alles concreet te worden! Wij vanuit Spi Travel bom dia Madeira Raden Wendy zeker aan om jouw te helpen bij het creëren van “jouw” website !

Ferry van Henne - de Bruin

oprichter, SpiTravel - Bom Dia Madeira

” Het traject was een echte eye-opener voor mij. Als pas opgestarte kleinschalige reisorganisatie bouwde ik bij de start snel een website in elkaar, maar eigenlijk had ik geen idee van de mogelijkheden die een goede website biedt qua marketing, vindbaarheid en functionaliteit”

Review over:
Boost Je Online Boekingen coachingtraject

Als pas opgestarte kleinschalige reisorganisatie komt er uiteraard heel wat op je af. Tussen al het andere werk door bouwde ik bij de opstart 2 jaar geleden dan ook snel een eigen website in elkaar, met de idee deze later te verfijnen. Eigenlijk had ik geen idee van de mogelijkheden en opportuniteiten die een goede website biedt. Ik zette voornamelijk een ‘online visitekaartje’ in elkaar, met wat foto’s, een kort stukje over onze manier van werken, en that’s it.
Het Boost Je Online Boekingen-traject was een echte eye-opener voor mij. Op vlak van marketing, op vlak van vindbaarheid, op vlak van de functionaliteit van een website. Er kruipt best veel werk in het opbouwen van een nieuwe website, maar ik ben er wel van overtuigd dat ik deze keer écht tevreden ga zijn met het resultaat en dat deze website een aantal jaren zal meekunnen.
Wendy is een fantastische trainster: de cursus is inhoudelijk enorm sterk én tegelijkertijd praktisch en hands on. Een ideale combinatie voor mensen die graag weten waar ze mee bezig zijn maar zich ook niet willen verliezen in ellenlange inhouden zonder praktische handvaten.
De stapsgewijze opbouw van de cursus waarbij je telkens wat inhoudelijke achtergrond meekrijgt en er dan onmiddellijk mee aan de slag kan, draagt ook bij tot een praktische cursus waar je écht wat mee bent.
Voor de technische opbouw schakelde ik een websitebouwer in, die ik dankzij de duidelijke cursusopbouw van Wendy hele concrete instructies kon geven. Zo kon ik me zelf focussen op het ‘hoe en wat’ van de website, in plaats van me te verliezen in de technische ‘achterkant’.
Wendy is een straffe madam (Voor de Nederlanders, dat is Vlaams voor ´iemand die dingen voor elkaar krijgt haha ;-)´), die helemaal thuis is in de wereld van marketing en websites, én in de wereld van de kleinschalige reisorganisaties. Die combinatie is een absolute winner.
Treesje van der Linden

oprichtster, Keniaanse Toeren

reviews over Cursus E-mailmarketing

Wat is Wendy toch een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze heeft veel verstand van zaken en  legt dingen tot in detail uit”

Review over: Cursus E-mailmarketing

Wat is Wendy toch een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze heeft veel verstand van zaken, legt dingen tot in detail uit en reageert eigenlijk altijd wel binnen 24 uur zelfs in het weekend. Super service! Ze denkt met je mee en denkt in oplossingen. Ik heb een aantal trainingen gevolgd die echt waardevol waren voor ons als bedrijf maar ook voor mij om te leren. Ik kan Build Your Travel Bizz alleen maar aanraden!

Gerty Verdaasdonk

Eigenaresse, Unplugged Outdoor

reviews over 30 dagen social media posts

“Al jullie tips zijn een ongelofelijke bron van inspiratie die we later kunnen gebruiken om weer nieuwe posts te creeeren.

Review over: 30 dagen social media posts

“He lieve meiden, bedankt voor zeer leerzame 3 maanden. Ze zijn voorbij gevlogen. Het was het geld dubbel en dwars waard.

Ik vond het project ontzettend geslaagd. Waarom:
– in een moeilijke tijd als deze is het moeilijk om positief en creatief te zijn: met jullie positieve e-mail elke week kregen we toch even een weer een oppepper

– al jullie tips zijn een ongelofelijke bron van inspiratie die we later kunnen gebruiken om weer nieuwe posts te creeeren. Jullie zijn er heel goed in om uit te leggen waar het om draait en hoe het aan te pakken (de strategie achter het maken van de posts) dus daar kunnen we mee verder. Misschien was wel de beste take away van mij dat we veel minder moeten focussen op het verkopen van producten, maar meer op het inspireren.

– jullie hebben veel constructieve tips gegeven die ook handig zijn om mee te nemen voor later (zoals allerlei technische hulpmiddelen en allerlei trucjes).

Echt we zijn er heel blij mee!”

Anne van Oorschot

oprichtster, Norway Adventures AS

“De uitleg en tips waren super duidelijk! Jullie enthousiasme trok me mee over de streep om mee te doen.”

Review over: 30 dagen social media posts

“Mijn grootste uitdaging op het gebied van social media was dat ik af en toe gebrek had aan motivatie en positieve spirit. Ik hoopte door de gezamenlijke situatie stimulans en inspiratie van de anderen te krijgen. De uitleg en tips waren super duidelijk! Jullie enthousiasme trok me mee over de streep om mee te doen.

De grootste voordelen die ik eruit gehaald heb zijn tips voor de opbouw van diverse posts te gebruiken in de verschillende stadia, hoe te werken met verschillende lettertypes, taggen om de post er aantrekkelijk uit te laten zien en extra inspiratie om onderwerpen voor content te vinden. Ik zou zeker de training aanbevelen, want jullie ervaring en enthousiasme werkt heel motiverend!

Nogmaals bedankt voor jullie begeleiding en ik zal er zeker nog regelmatig gebruik van blijven maken. Ik blijf jullie ook verder volgen. :)”

Suzette Eeltink

eigenaar, Suriname Holidays

Vrijblijvende kennismaking

Wil je ook samen aan de slag met de website en marketing van jouw reisbedrijf? Vul dan het contactformulier in via onderstaande button of geef me  een belletje, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

FB Community afbeelding