ervaringen van andere reisondernemers

Op deze pagina lees je reviews van andere kleinschalige reisorganisaties over de samenwerking met Build Your Travel Bizz (voorheen WAVE Text and Tourism).

reviews over ‘Boost Je Online Boekingen’ coaching en online programma

” Eindelijk ben ik echt gestart met het laten bouwen van mijn nieuwe website. Wendy geeft je zeer goede handvatten met concrete adviezen en dat op een zeer positieve en enthousiasmerende manier.

Review over: Begeleidingstraject nieuwe website laten bouwen

“Al enige tijd zat ik erover te denken om onze website te vernieuwen, zodat deze én een modernere uitstraling zou krijgen met meer toepassingen en natuurlijk ook beter gevonden zou kunnen worden. Maar waar en wanneer begin je? Ik bleef het maar voor me uitschuiven. Totdat ik met Wendy in contact kwam.

Ik heb een coachingstraject van 6 Skype sessies met haar doorlopen en dat heeft me ontzettend geholpen. Wendy heeft me flink aan het werk gezet waardoor ik eindelijk een start maakte met de nieuwe website. Ze geeft je zeer goede handvatten met concrete adviezen en dat op een zeer positieve en enthousiasmerende manier. Wendy heeft een hele persoonlijke aanpak die me zeer aansprak. Ze koppelt heel snel informatie terug en vraagt bij andere experts zaken na.

Ze heeft mij ontzettend geïnspireerd om van Pura Cuba Travel een professionelere organisatie te maken. Heel erg bedankt voor je begeleiding, Wendy!”

Miranda Kouwijzer

oprichtster , Pura Cuba Travel en Pura Costa Rica Travel

Ontzettend mooi om te zien hoe kleine aanpassingen zorgen voor meer aanvragen en boekingen. De tips die Wendy heeft zijn van onschatbare waarde!

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Via een workshop van de VVKR ben ik in contact gekomen met Wendy en haar heldere en gerichte uitleg over SEO sprak mij zeer aan.

Na het toepassen van enkele tips bleek ik al direct meer verkeer op mijn website te hebben en nadat ik een nieuwe website had gelanceerd voor mijn reisorganisatie Eshi Eco travel ben ik gestart met een coaching traject van 5 1-op 1 sessies met Wendy.

De tips die zij heeft zijn van onschatbare waarde en het is ontzettend mooi te zien hoe kleine aanpassingen zorgen voor meer aanvragen en boekingen.

Wendy is een zeer prettig persoon om mee samen te werken, ze heeft alles snel door en weet overal een oplossing voor aan te dragen. Haar kennis van de markt van kleine reisorganisaties is bijzonder goed en ik kan haar zeker aanbevelen aan iedereen die zoekende is op het gebied van SEO en marketing !

Marjolein Penning

oprichtster, Eshi Eco Travel en Lotus Tours

Met kleine aanpassingen aan je website/e-mailmarketing /nieuwsbrieven etc. kun je als kleine reisorganisatie toch veel doen voor relatief weinig om je website en marketing te optimaliseren.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Ons doel was “hoe krijg je meer bezoekers naar je website en daarmee meer boekingen”. Een korte introductie training van Wendy op de VVKR ledendag was best een eyeopener en daarom zijn we het coachingstraject begonnen. Met kleine aanpassingen en veranderingen aan je website / e-mailmarketing / nieuwsbrieven etc. kun je als kleine reisorganisatie toch veel doen voor relatief weinig om je website en marketing te optimaliseren. In duidelijke en begrijpbare taal loopt Wendy samen met je het proces door. Bedankt voor de hele fijne samenwerking!”

Marloes Buitendijk

Groups and agent coordinator, Makor Reizen en Like2Travel

Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit gaat komen

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we de website van www.tura-travel.nl beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit gaat komen.

Op het resultaat moeten we nog even wachten omdat we meteen hebben besloten de website te vernieuwen.

De praktische tips en plannen die makkelijk uitvoerbaar zijn, waren erg prettig. Het is wel een hoop werk, maar hopelijk krijgen we daar straks met de nieuwe website ook iets voor terug!

Dank voor je begeleiding Wendy.

Flore Meylan en Donald Koskamp

oprichters, Tura Travel

” We hebben in korte tijd al 2x zoveel websitebezoekers! Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de templates kun je zelf meteen aan de slag

Review over: persoonlijk coachingstraject ‘boost je online boekingen’

Door dagelijkse werkzaamheden in het offertetraject, vakantiebeurzen en bijhouden social media hadden wij vaak te weinig tijd om eens strategisch voor de website, producten en marketingcampagnes te gaan zitten. Vooral op het gebied van online vindbaarheid wilden wij dingen verbeteren, maar je bent hier zelf geen specialist in en als je dan wordt bekogeld met offertes van Google-advertentie aanbieders dan ga je twijfelen wat nou een goede investering is en wanneer je gewoon je reclamegeld weggooit. 

Wij hebben gekozen voor het persoonlijke (online) coachingstraject omdat het echt een combinatie is van touroperating en marketing en niet de zoveelste algemene training. En ook dat je specifiek voor je bedrijf advies krijgt. 

Het traject heeft ons inzicht gegeven in zowel de strategische kant (wat zijn slimme marketingkeuzes als kleine touroperator), maar je hebt ook een stok achter de deur om de operationele en strategische verbeteringen ook direct door te voeren. Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de copywriting- en planningstemplates kun je na de coachingssessies dingen zelf meteen aanpakken, of een planning maken welk onderwerp je wanneer gaat uitwerken. Het ‘huiswerk’ is heel nuttig dus raad ik iedereen aan te maken, ook al heb je ‘geen tijd’. 

We hebben nu een veel betere structuur van de website en de SEO-optimalisatie van vindbaarheid en is eindelijk afgerond. We hebben nu al 2x zoveel websitebezoekers en ik heb heel veel geleerd over communiceren met je klanten. We zijn van alles aan het verbeteren, zowel op de website als in het offerte- en verkooptraject. 

Bovendien vond ik de samenwerking met Wendy heel fijn. Ze heeft geduld met onderwerpen waar je minder in thuis bent, koppelt snel terug via mail of telefoon en is heel attent en hulpvaardig. De tips zijn praktisch en goed te volgen en ik vond het een leerzaam en heel inspirerend traject.”

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

de tips waren heel duidelijk: de scan bekijkt veel marketingaspecten en ook technische aspecten, maar alles is heel duidelijk omschreven. En met voorbeelden van jouw eigen pagina’s wordt het toegelicht

Review over: websitescan

“Wij hebben besloten om Wendy een website scan van onze website te laten doen, om van te leren wat we kunnen verbeteren. Klanten zijn er altijd heel erg positief over, maar we waren wel benieuwd hoe het nog beter kan en hoe we de website nog beter vindbaar kunnen krijgen bij potentiële klanten die online op zoek zijn naar een reis.  Wat heel goed is bevallen is dat de tips heel duidelijk waren: de scan bekijkt veel marketingaspecten en ook technische aspecten, maar alles is heel duidelijk omschreven. En met voorbeelden van jouw eigen pagina’s wordt het toegelicht. Dat maakt dat het zeer begrijpelijk is. We kregen zowel strategische als operationele adviezen, die je over kunt nemen we kwamen ook nog eens op nieuwe ideeën voor hoe we teksten er verslagen die we eigenlijk al hadden liggen online slim konden gebruiken. Dat was echt een meerwaarde van de scan, die inspiratie!

Wendy heeft duidelijk goede kennis van Online Marketing, en van tour operating en dat is handig want we bieden als reisorganisaties allemaal weer net iets andere typen reizen aan, dus ze kan dan met je meedenken. Je moet natuurlijk wel zelf voldoende tijd vrij maken voor de follow up want je gaat echt veel nieuwe ideeën voor verbeteringen krijgen die je wilt gaan toepassen! Voor iedere reisorganisatie, vooral de gespecialiseerde kleinere spelers, kan ik het echt aanraden om met Wendy samen te werken.

En het leuke is dat Wendy helemaal online werkt via Skype, Zoom, WhatsApp etc. en (net als wij) af en toe eens vanaf een exotische locatie werkt, ze is altijd goed bereikbaar bij vragen en ze is altijd bereid om even iets toe te lichten of ergens mee op gang te helpen.”

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

“Wendy draagt oplossingen aan die er toe doen en ze zijn praktisch uit te voeren mede door de gemakkelijke handleidingen en video.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Als kleine zelfstandige onderneemster in de reisbranche is het van belang om de snel groeiende ontwikkelingen van SEO en Marketing goed te volgen. Wendy is hierin een perfecte sparing partner voor Hunneke Travel geweest. Zij weet veel, heeft overal haar zakelijke contacten en zit midden in de materie. Zij draagt oplossingen aan die er toe doen en deze zijn praktisch uit te voeren, mede door de gemakkelijke handleidingen en video. Wendy is een prettige persoonlijkheid die alles rustig en met veel voorbeelden toelicht zodat het goed te volgen is. Ik zou Wendy zeker aanbevelen aan andere kleine reisorganisaties die graag hulp willen hebben met hun marketing strategie/doelstelling en SEO zoekwoordenonderzoek. Ga zo door Wendy!”

Colette Krol

oprichtster, Hunneke Travel - Vakanties met de hond

“300% meer boekingen en ik zit weer achter het stuur van mijn eigen marketing”

Review over: marketingadvies, coaching en uitvoering marketingcoördinatie

“Ik werk sinds september 2016 samen met Wendy en dat geeft ook gelijk aan hoe veelzijdig ze is. De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat haar marketingmethodes werken. Ik ben blij dat Wendy me altijd weer een duidelijke schets geeft van de mogelijkheden die er zijn, ik snap dan waaruit ik kan kiezen en wat voor resultaten ik kan verwachten en dat is fijn werken. Waar we Wendy heel dankbaar voor zijn is dat we met onze nieuwe website qua ranking enorm gestegen zijn en de boekingen zijn met meer dan 300% gestegen, zelfs zonder advertising mee te rekenen. Mede dankzij Wendy zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe. 

Kortom: Wendy’s manier van werken levert je concrete bedrijfsresultaten op en ze leert je op zo’n manier om te gaan met je marketing dat je er niet tegenop ziet om ‘aan je marketing te werken’. Dus geen online programma dat je koopt en nooit afmaakt, maar een praktische aanpak waar je alleen maar steeds meer van wilt weten. [..]Kernwaarden van Wendy vind ik verder haar gedrevenheid, planmatigheid, kennis van zaken, enthousiasme en goedlachse persoonlijkheid.

Miriam Kok

oprichtster, Kingfisher Tours Egypte

“Ik heb nog niet eens alle websitetips uitgevoerd, maar krijg nu al veel betere reacties”

Review over: websitescan

Ik had afgelopen jaar veel tijd en geld gestoken in een nieuwe website. Maar ik merkte dat die nog niet zo goed liep. Wendy heeft een websitescan gedaan en allerlei tips en aanbevelingen gegeven. De tips zijn zo praktisch dat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Ik heb nog niet eens alles uitgevoerd, maar krijg nu al veel betere reacties. Wendy heeft mij ook geholpen om mijn marketingplan te vernieuwen. Hiervoor krijg je een handig en overzichtelijk format. Ik koos voor de VIP-dag met online coaching. Het leuke van Wendy is dat zij echt gespecialiseerd is in (kleine) reisorganisaties. Daardoor kan ze goed meedenken en adviseren wat voor jou het beste werkt. Deze persoonlijke aandacht en omdat Wendy een heel positief mens is, heeft mij nieuwe marketinginspiratie gegeven.

Ingeborg Oostlander

oprichtster , MAVI Travel

“de sessie heeft me geholpen in het scherp krijgen en verwoorden hoe ik mezelf beter kan onderscheiden in de markt”

Review over: 1-op-1 coachingsessie (her)positionering en copywriting

Een aantal maanden geleden ben ik via de VvKR met Wendy in contact gekomen. Ik heb een kleinschalige reisorganisatie en Wendy heeft mij geholpen met een (her)positioneringsplan. We hebben een 1-op-1 coachingssessie gehad en dit heeft me geholpen in het scherp krijgen en verwoorden hoe ik mezelf beter kan onderscheiden in de markt. Ik heb Wendy leren kennen als een betrokken en enthousiaste persoonlijkheid en vond het erg prettig om met haar te werken!”

Marije Boom,

oprichtster, Kuyo Afrika

reviews over ‘Kickstart Je SEO’ online course en workshopdagen

De mogelijkheid was er om het online te volgen, en kon ik dus op mijn eigen tijd werken”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

Mijn grootste uitdaging op het gebied van website/SEO voordat ik de online course volgde was dat ik niets wist over SEO! Ik heb een website laten bouwen in december 2018 en het leverde tot voor de cursus niets op. De websitebouwer zei elke keer je moet wachten, het gaat niet zo snel! Maar ik voelde aan dat ik het heft in eigen hand moest nemen en niet meer kon wachten! Mijn probleem werd gaande weg de cursus opgelost doordat ik nu zelf zag wat er mis was met mijn website, en ontdekte ook hiaten en de reden (en) waarom ik niet gevonden werd.

Ik dacht altijd de klant vind google eerst en dan jou! Maar dat is niet zo, je moet je website zodanig inrichten dat google je eerst vind! Wat mij het meeste aantrok van dit Kickstart SEO traject is dat ik een beetje inzicht zou krijgen hoe SEO werkt!

Wendy haar stem vind ik prettig, en de mogelijkheid was er om het online te volgen, en kon ik dus op mjin eigen tijd werken! Mijn 3 grootste voordelen/ resultaten die ik uit deze training heb gehaald:
– geen van mijn fotos hadden een naam/beschrijving ze hadden een nummer, nu wel!
-ik geen inhoudsopgave heb op de website, nu wel!
-ik mijn website bouwer de laan uit heb gestuurd! Want hij wilde niet meewerken om correcties te plegen aan de website!

Ik zou de online training willen aanbevelen aan elke ondernemer die een website wil laten maken. Na de training weet je precies waarop je moet letten! De kleine ondernemer laat vaak een website bouwen (zo goedkoop mogelijk) en heeft geen inzicht over het hoe en waarom van de website. Met de opgedane kennis kan ik nu beter vertellen aan de volgende websitebouwer wat ik wil!

Tania van Velthuizen

Oprichtster, Pejego Tours

“Deze cursus had ik veel eerder moeten doen! Met deze cursus en de hulp van Wendy kan echt iedereen een goede SEO basis ontwikkelen voor zijn/ haar website. ”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

Als aanbieder van individuele rondreizen naar Zuid-Afrika, Botswana en Namibië was onze grootste uitdaging om op te vallen tussen de vele andere aanbieders. Hoe kan je nou traffic genereren zonder te concurreren op de voor de hand liggende zoektermen? Welke zoektermen zijn wel slim om op te focussen? En hoe verwerk je dit dan dusdanig op je website dat Google dit ook ziet?

Wendy legt in duidelijke stappen en eenvoudige taal de wondere wereld van SEO uit, en met de 2-wekelijkse Vraag & Antwoordsessies, heb je altijd een goede stok achter de deur. Voor mij is SEO de basis van alle marketingactiviteiten en het is jammer dat ik deze cursus niet veel eerder heb gedaan, want met deze cursus en de hulp van Wendy kan echt iedereen een goede SEO basis ontwikkelen voor zijn/ haar website!

Wanneer je niet alleen technisch maar ook de juiste content hebt ontwikkeld ben je veel beter in staat om jezelf onderscheidend te presenteren naar de buitenwereld. Naar aanleiding van de cursus zijn we nu druk bezig met het aanpassen van de teksten en het design van onze site.

Wendy is heel enthousiast, prettig in het contact en neemt echt de tijd voor je vragen. Ze verdiept zich in jouw bestemming en komt hierdoor met concrete voorbeelden en suggesties waarmee je verder kan.

Sjors Hoogsteder

Mede-oprichter Kuyo Afrika

“Ik begrijp nu hoe Google werkt, waar ik op gevonden​ kan worden​ en ​waar ik op moet letten bij het lanceren van mijn website”

Review over: zoekwoordonderzoek en training om op eigen website toe te passen

Voordat ik met Wendy ging samenwerken was mijn grootste uitdaging; hoe ga ik er voor zorgen dat mijn website zichtbaar word via Google? Hoe gaan mensen mij vinden? Dat ik hiervoor gebruik moest maken van SEO dat wist ik, maar geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Door Wendy’s duidelijke uitleg kon ik begrijpen wat de gevolgen zijn van bepaalde acties en waarom je bepaalde dingen wel en niet moet doen. 

Dit is vooral voor het bijhouden van je website erg fijn, zodat je direct hebt geleerd hoe je dingen zelf moet onderhouden. Wendy geeft duidelijke voorbeelden en geeft direct inzicht in het effect van bepaalde acties. 

Door mijn ervaring kan ik Wendy absoluut aanbevelen voor een samenwerking. Ze geeft heldere en duidelijke instructies en haar inzet is 200%. Wendy, bedankt voor al je hulp en je kritische blik. Ik waardeer dit enorm! 

Nicole Matijssen

oprichtster, Travel Happiness Company

“Er is een wereld voor me open gegaan wat betreft de mogelijkheden van SEO om mijn websites hoger in Google te krijgen

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

“Tijdens de recente SEO workshop van Wendy is een wereld voor me open gegaan wat betreft de mogelijkheden die SEO biedt om mijn websites hoger in Google te krijgen. Met haar enthousiaste en kundige uitleg alsmede uitstekende voorbeelden heeft Wendy me weten te overtuigen dat ik op natuurlijke wijze mijn omzet via websites vast en zeker flink zal gaan verhogen. Resteert slechts de tijd en moeite om dit serieus aan te pakken, want dat is uiteraard wel een vereiste. Dus, van harte aanbevolen de workshop van Wendy over SEO voor kleinschalige reisorganisaties”. 

Ardjan Langedijk

oprichter, Kazachstan Reizen

Ik kan iedereen aanraden een workshop te volgen! Ook wanneer dit helemaal abracadabra voor je is. Wendy maakt het voor iedereen begrijpelijk.”

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

Via een VVKR bijeenkomst kwamen wij in contact met Wendy. Vervolgens heb ik een SEO workshop bijgewoond om te leren hoe je website beter gevonden wordt in Google. Wendy geeft heldere en duidelijke uitleg zodat je snapt waarom je bepaalde dingen wel en niet moet doen om beter gevonden te worden. We zijn net begonnen met de SEO aanpassingen, maar we zijn zeker op de goede weg. Ik kan iedereen aanraden een workshop te volgen! Ook wanneer dit helemaal abracadabra voor je is. Wendy maakt het voor iedereen begrijpelijk. Iedereen wil toch meer bezoekers naar zijn/haar website?

Marloes Buitendijk

groups and agent coordinator, Makor Reizen

“Ik heb geleerd welke stappen ik moet nemen om beter te scoren met de website”

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

“Ik heb door de cursus geleerd welke stappen ik moet nemen om beter te scoren met de website van https://www.tura-travel.nl/. Nu nog gaan toepassen want het is wel veel werk. Wendy geeft duidelijk en overzichtelijk uitleg en geeft je tips en tools waarmee je aan de slag kunt gaan.”

Flore Meylan

oprichtster, Tura Travel

De  SEO Workshop van Wendy was een eyeopener”

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

De SEO Workshop van Wendy was een eyeopener. Voor ons is het een uitdaging onze website van Fru Amundsen beter vindbaar te maken in Google. Tijdens de workshop heb ik veel nieuwe ideeën en tips gekregen. Het wordt nog wel een klus deze ook in de praktijk toe te passen maar de helder en duidelijke uitleg van Wendy geeft ons zeker nieuwe kansen.

Desiree Joustra

reisorganisator, Fru Amundsen

Aanbevolen voor mensen die ‘door de bomen het bos niet meer zien’

Review over: SEO workshop voor VVKR leden

Met veel kennis van zaken en groot enthousiasme weet Wendy je  meteen tot de kern van de zaak te brengen! Aanbevolen voor mensen die ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en –samen met Wendy – structuur willen aanbrengen in hun marketing activiteiten.

Thomas Thierolff

oprichter, Top of the World Reizen

Praktische adviezen die je direct kunt gebruiken en die passen bij kleinschalige reisorganisaties

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’

Wendy verzorgt met veel enthousiasme haar goede, duidelijke en niet te lange cursus om de SEO van je website te verbeteren. Praktische adviezen die je direct kunt gebruiken en die passen bij kleinschalige reisorganisaties. Absoluut een aanrader!

Helma Matthijssen

oprichtster, Maroc Travel

reviews over ‘website verbeteren’ (websitescan en VIP-middagen)

“Ik heb nog niet eens alle websitetips uitgevoerd, maar krijg nu al veel betere reacties”

Review over: websitescan

Ik had afgelopen jaar veel tijd en geld gestoken in een nieuwe website. Maar ik merkte dat die nog niet zo goed liep. Wendy heeft een websitescan gedaan en allerlei tips en aanbevelingen gegeven. De tips zijn zo praktisch dat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Ik heb nog niet eens alles uitgevoerd, maar krijg nu al veel betere reacties. Wendy heeft mij ook geholpen om mijn marketingplan te vernieuwen. Hiervoor krijg je een handig en overzichtelijk format. Ik koos voor de VIP-dag met online coaching. Het leuke van Wendy is dat zij echt gespecialiseerd is in (kleine) reisorganisaties. Daardoor kan ze goed meedenken en adviseren wat voor jou het beste werkt. Deze persoonlijke aandacht en omdat Wendy een heel positief mens is, heeft mij nieuwe marketinginspiratie gegeven.

Ingeborg Oostlander

oprichtster , MAVI Travel

de tips waren heel duidelijk: de scan bekijkt veel marketingaspecten en ook technische aspecten, maar alles is heel duidelijk omschreven. En met voorbeelden van jouw eigen pagina’s wordt het toegelicht

Review over: websitescan

“Wij hebben besloten om Wendy een website scan van onze website te laten doen, om van te leren wat we kunnen verbeteren. Klanten zijn er altijd heel erg positief over, maar we waren wel benieuwd hoe het nog beter kan en hoe we de website nog beter vindbaar kunnen krijgen bij potentiële klanten die online op zoek zijn naar een reis.  Wat heel goed is bevallen is dat de tips heel duidelijk waren: de scan bekijkt veel marketingaspecten en ook technische aspecten, maar alles is heel duidelijk omschreven. En met voorbeelden van jouw eigen pagina’s wordt het toegelicht. Dat maakt dat het zeer begrijpelijk is. We kregen zowel strategische als operationele adviezen, die je over kunt nemen we kwamen ook nog eens op nieuwe ideeën voor hoe we teksten er verslagen die we eigenlijk al hadden liggen online slim konden gebruiken. Dat was echt een meerwaarde van de scan, die inspiratie!

Wendy heeft duidelijk goede kennis van Online Marketing, en van tour operating en dat is handig want we bieden als reisorganisaties allemaal weer net iets andere typen reizen aan, dus ze kan dan met je meedenken. Je moet natuurlijk wel zelf voldoende tijd vrij maken voor de follow up want je gaat echt veel nieuwe ideeën voor verbeteringen krijgen die je wilt gaan toepassen! Voor iedere reisorganisatie, vooral de gespecialiseerde kleinere spelers, kan ik het echt aanraden om met Wendy samen te werken.

En het leuke is dat Wendy helemaal online werkt via Skype, Zoom, WhatsApp etc. en (net als wij) af en toe eens vanaf een exotische locatie werkt, ze is altijd goed bereikbaar bij vragen en ze is altijd bereid om even iets toe te lichten of ergens mee op gang te helpen.”

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

“de sessie heeft me geholpen in het scherp krijgen en verwoorden hoe ik mezelf beter kan onderscheiden in de markt”

Review over: 1-op-1 coachingsessie (her)positionering en copywriting

Een aantal maanden geleden ben ik via de VvKR met Wendy in contact gekomen. Ik heb een kleinschalige reisorganisatie en Wendy heeft mij geholpen met een (her)positioneringsplan. We hebben een 1-op-1 coachingssessie gehad en dit heeft me geholpen in het scherp krijgen en verwoorden hoe ik mezelf beter kan onderscheiden in de markt. Ik heb Wendy leren kennen als een betrokken en enthousiaste persoonlijkheid en vond het erg prettig om met haar te werken!”

Marije Boom,

oprichtster, Kuyo Afrika

reviews over cursus samen met stagiair

Als kleinschalige reisorganisatie is het lastig om een stagiair te krijgen (omdat er vanuit school vaak een team van meerdere mensen, een fysiek kantoor en begeleiding door een marketeer wordt vereist), maar door een nieuwe samenwerking tussen Build Your Travel Bizz en Breda University of Applied Sciences (BUAS – vroeger NHTV) is het bepaalde periodes per jaar mogelijk om hulp van een stagiair te krijgen bij je online marketing activiteiten door samen met een stagiair een training van Build Your Travel Bizz te volgen. Lees hieronder de ervaringen van klanten en studenten die op deze manier een online course/ stagetraject samen succesvol hebben doorlopen.

De weken vlogen voorbij en ik kan nu hardop zeggen dat ik er veel meer van begrijp”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagiair

Ik zat al ruim een half jaar aan te hikken tegen de SEO van mijn website, La Vida Barcelona. De samenwerking tussen kleine reisorganisaties en BUAS die mogelijk werd gemaakt door Wendy Assenberg van Eijsden heeft me dat laatste duwtje in de rug gegeven.

Samen met mijn stagiair Boyd Lochtenberg ging ik 10 weken aan de slag om mijn website te optimaliseren en meer te begrijpen van de achterkant. Makkelijk was het niet maar wel ontzettend leerzaam! De weken vlogen voorbij en ik kan nu hardop zeggen dat ik er veel meer van begrijp, dankzij de cursus van Build Your Travel Bizz en Wendy’s geduld en duidelijke uitleg.

Ik schreef zelfs mijn eerste blog en ben aan de slag gegaan met de samenwerking met andere bedrijven in de reisbranche. Bedankt Wendy, je bent TOP!

Marit Nilsen

oprichtster, La Vida Barcelona

We hebben heel veel geleerd en kansen gecreëerd in een moeilijke tijd”

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagiair

Aan het begin van de corona-crisis kwam Wendy Assenberg van Eijsden met het geweldige voorstel om samen met een stagiaire van Breda University of Applied Sciences het traject “Kickstart je SEO” te volgen voor onze reisorganisatie Dades Reizen- Marokko.

Zo gezegd zo gedaan! Het was een intensieve 10-weken lange samenwerking. De hulp en adviezen van Wendy en de samenwerking met mijn stagiaire Jamilla waren een ideale combi om onze website www.dades-reizen.nl helemaal SEO-proof te maken!

Het was best veel werk, en alleen had ik dit nooit gekund. We hebben heel veel geleerd en kansen gecreëerd in een moeilijke tijd. Dank je wel Wendy!!!!

Astrid Emmers

oprichtster, Dades Reizen

Wendy staat bij eventuele vraagstukken altijd paraat en geeft duwtjes in de juiste richting wanneer het even niet lukt

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met kleinschalige reisorganisatie

Wendy is een ontzettend fijne SEO coach die weet waar ze het over heeft! De 10 weken lange cursus opgezet door Wendy die ik heb gevolgd via BUAS heeft me niet alleen nieuwe inzichten over het optimaliseren van websites gegeven, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik nu begrijp waarom het zo belangrijk is om je website op orde te hebben!

Daarnaast staat Wendy bij eventuele vraagstukken altijd paraat en geeft ze duwtjes in de juiste richting wanneer het even niet lukt. Ontzettend bedankt voor de leerzame en leuke cursus Wendy!

Charmilla Frens

stagiair, Vakantieduiker

Alles wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd en de hele website komt aan bod

Review over: online SEO course ‘Kickstart Je SEO’ met stagiair

Door snel en creatief in te spelen op de corona-situatie hielp Wendy niet alleen stagiaires een nieuwe stageplek te vinden, maar ook meerdere kleinschalige reisorganisaties, waaronder die van mij aan bijkomende hulp. Door ons te linken aan een stagiair om samen de website mee onder de loep te nemen tijdens de vrijgekomen corona-tijd, hebben we in 10 weken veel meer bereikt dan we alleen hadden kunnen doen!

De SEO-Kickstarter cursus die ik samen met mijn stagiaire bij Wendy volgde, is een echte aanrader voor kleinschalige reisorganisaties. Alles wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd en de hele website komt aan bod! Wendy is een echte professional en heeft uitgebreide kennis over marketing voor kleinschalige reisorganisaties!

Maaike Mainali

oprichtster, Nepal Inside Out Treks & Tours

Vrijblijvende kennismaking

Wil je ook samen aan de slag met de website en marketing van jouw reisbedrijf? Vul dan het contactformulier in via onderstaande button of geef me  een belletje, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

FB Community afbeelding