Praktische online marketingcursussen voor kleinschalige reisorganisaties

Alle praktische handvatten die je nodig hebt om de marketing voor jouw reisorganisatie slim aan te pakken:´to the point’ en makkelijk toe te passen in jouw eigen bedrijf, want boordevol met praktijkvoorbeelden van succesvolle reisorganisaties, touroperators en excursiebedrijven die deze kennis al toepassen. Volledig online, dus te volgen waar en wanneer jij zelf wilt.

ALLE MARKETINGCURSUSSEN

mijn trainingen afbeeldingen cursussen 1

Cursus ‘Een website die boekingen oplevert’

€ 737

Meer boekingen uit je bestaande website halen, of zeker weten een goede nieuwe website (laten) bouwen bij de start van jouw reisorganisatie? Leer hoe je moeiteloos verkoopt via je eigen website en meer ‘warme leads aantrekt’ door het kiezen van de juiste doelgroep, slim webdesign, conversieoptimalisatie, en online verleiden via je teksten. 

E-book en Welkomstserie Cursus E-mailmarketing: E-book en Sales Funnel Maken

Cursus E-mailmarketing:

E-book en Salesfunnel

€ 347

Op de automatische piloot meer reisaanvragen ontvangen via je website? In deze basiscursus E-mailmarketing leer je hoe jij je E-mailmarketing slim inricht met een E-book/weggever en sales funnel (E-mail automation), zodat je vanaf nu een continue stroom reisaanvragen ontvangt. Minder moeite, meer opbrengst.

mijn trainingen afbeeldingen cursussen

Cursus zoekmachine-optimalisatie (SEO)

€ 799

Alle praktische inzichten om écht te snappen hoe je hoger in Google komt. Stop met hoge commissies betalen aan tussenpartijen en ga aan de slag met SEO (zoekmachine-optimalisatie) zodat je eígen website meer bezoekers (en dus boekingen) binnenhaalt. Maak stap voor stap je eigen website beter vindbaar.

Cursus bloggen voor reisorganisaties

Cursus Bloggen Voor Meer Boekingen

€ 347,- inclusief videoworkshop eerste blog schrijven

Maak een contentplanning en leer snel en makkelijk bloggen, zodat je meer mensen naar je website trekt en hen makkelijker overtuigt om bij jou te boeken. Aan de hand van praktische templates, videoworkshops en lessen bedenk je onderwerpen en leer je makkelijk en snel het perfecte blogartikel schrijven.

Cursus Social Media Consequent posten Coming Soon

Cursus social media: contentkalender en posts

Coming Soon – € 347

Op zoek naar een slimme (en haalbare) social mediastrategie als kleinschalige reisorganisatie? Maak je eigen social mediaplanning aan de hand van praktische tips, tools en een voorbeeld contentkalender, zodat je consistent in beeld blijft bij potentiële gasten die zicht oriënteren op een reis (inclusief handige voorbeeld contentkalender in excel en Trello).

ERVARINGEN VAN ANDERE REISONDERNEMERS

quote

“Wendy draagt oplossingen aan die er toe doen en ze zijn praktisch uit te voeren mede door de gemakkelijke handleidingen en video.”

Colette Krol - Hunneke Travel

Colette Krol

Hunneke Travel – Vakanties met de hond

quote

Wendy is een fantastische trainster: de cursus is inhoudelijk enorm sterk én tegelijkertijd praktisch en hands on. Een ideale combinatie voor mensen die graag weten waar ze mee bezig zijn maar zich ook niet willen verliezen in ellenlange inhouden zonder praktische handvaten.

flore meylan tura travel

Treesje van der Linden

Oprichtster Keniaanse Toeren

DSC9024 WEB LR
DSC9267 WEB LR
wendy laptop oase uitzicht met scherm

Kijk mee over mijn schouder en zie wat werkt als reisorganisatie

Hi, ik ben Wendy Assenberg van Eijsden en ik ben ervan overtuigd dat ‘klein zijn’ als ondernemer in de reisbranche geen zwakte is, maar een enorme sterkte (en ik kan het weten, want ik haal de 1.60m niet eens 😉).

Als je leert hoe je slimmer in plaats van harder werkt aan je marketing, dan haal je met minder moeite meer boekingen binnen én houd je meer tijd over voor leuke dingen (yes, zelfs als je je complete marketing in je eentje moet doen). 

Omdat ik bestaande marketingtrainingen te duur, te algemeen en veel te theoretisch vond, heb ik in de afgelopen jaren al mijn eigen kennis en ervaringen verpakt in praktische marketingcursussen, die helemaal zijn toegespitst op kleinschalige reisorganisaties.

Geen algemene bla, maar simpel en to the point, zodat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe dat dan voor joúw bedrijf werkt.

Dus… Vamos!

Kijk over mijn schouder mee hoe je het aanpakt en kom in actie:  als andere kleinschalige reisorganisaties het kunnen dan kun jij het ook!

handtekening 1

HEB JE VRAGEN?

Spreekt mijn manier van werken je aan? Of heb je vragen? Vul dan het contactformulier in via onderstaande button. Ik kijk uit naar je bericht! Je ontvangt binnen 2 dagen een reactie.

FB Community afbeelding