praktische marketingtips voor kleinschalige reisorganisaties

5 acties om als reisorganisatie sterk uit de coronacrisis te komen

5 acties om als reisorganisatie sterk uit de coronacrisis te komen

  Toekijken hoe je bedrijf ten onder gaat en depressief worden, of creatief denken en DOOOOOOORGAAN… Financiële problemen, omboekingen, annuleringen en moeten ‘bedelen’ om geld bij de overheid… als reisaanbieder is dit niet de makkelijkste tijd om te ondernemen....

Last van ‘krekels’ in je hoofd? Maak een groeiplan!

Last van ‘krekels’ in je hoofd? Maak een groeiplan!

Vandaag deel ik even een berichtje vanaf de veranda van mijn ‘jungle hut’ midden tussen de rijstvelden in Munduk op Bali. Ik kreeg hier namelijk ineens een inzicht dat ik toch even met jullie wilde delen. Ik hoop…

Marketingtips & Tools

Hi, ik ben Wendy Assenberg van Eijsden.

Op dit blog verzamel ik iedere maand de beste marketingtips en tools voor kleinschalige reisorganisaties.

Praktische tips om direct toe te passen én inspirerende succesverhalen van andere reisondernemers die het ook gelukt is om meer boekingen via hun eigen website te krijgen..

Dus doe jij ook alles binnen jouw reisbedrijf zelf? van het maken van de reisvoorstellen tot het organiseren van de reizen, de marketing, boekhouding etc.? En vraag je je af hoe je het dan online in hemelsnaam kan winnen van de ‘grote jongens ’ in de reisbranche, met al hun internetmarketingexperts en grote budgetten?

Geloof mij, er is echt heel veel wat jij kunt doen! Dus laat je inspireren en ga ook aan de slag met de tips uit het blog! 

FB Community afbeelding