ontvang JOUW GRATIS KENNISKADO

GRATIS STRATEGIEGESPREK MET WENDY

Ik wil je graag verder helpen om meer boekingen uit je eigen website te halen! Kun jij wel wat hulp gebruiken en wil je graag eens sparren met iemand om te leren wat nu in jouw situatie de beste manier is om meer gasten aan te trekken?

Reserveer dan hieronder jouw plekje voor een gratis strategiesessie van 30 minuten.

Via Zoom krijg je tijdens deze 1-op-1 sessie in een half uur minimaal 3 super praktische tips om je eígen website en marketing te verbeteren, zodat je minder afhankelijk wordt van dure experimenten die vaak geen resultaat opleveren.

* PS. Ik heb iedere week tijd voor maximaal 2 strategiesessies. Bij meer aanmeldingen selecteer ik 2 gemotiveerde ondernemers om het gesprek mee in te plannen.

Meld je hieronder aan voor het gratis 1-op-1 strategiegesprek, ter waarde van € 97,-. (Je zult zien dat de tips die ik je geef veel meer waard zijn dan dat!).

DSC8957 WEB LR

ERVARINGEN VAN ANDERE REISONDERNEMERS

quote
“Wendy draagt oplossingen aan die er toe doen en ze zijn praktisch uit te voeren mede door de gemakkelijke handleidingen en video.”
Colette Krol - Hunneke Travel

Colette Krol

Hunneke Travel – Vakanties met de hond
quote
Wendy is een fantastische trainster: de cursus is inhoudelijk enorm sterk én tegelijkertijd praktisch en hands on. Een ideale combinatie voor mensen die graag weten waar ze mee bezig zijn maar zich ook niet willen verliezen in ellenlange inhouden zonder praktische handvaten.
flore meylan tura travel

Treesje van der Linden

Oprichtster Keniaanse Toeren
DSC9024 WEB LR
DSC9267 WEB LR
wendy laptop oase uitzicht met scherm

Kijk mee over mijn schouder en zie wat werkt als kleinschalige reisorganisatie

Hi, ik ben Wendy Assenberg van Eijsden en ik ben ervan overtuigd dat ‘klein zijn’ als ondernemer in de reisbranche geen zwakte is, maar een enorme sterkte.

Je moet alleen even doorhebben hoe je slimmer aan je marketing werkt in plaats van harder. Dan haal je met minder moeite meer boekingen binnen én houd je meer tijd over voor leuke dingen (yes, zelfs als je je complete marketing in je eentje moet doen).

Omdat ik bestaande marketingtrainingen te duur, te algemeen en veel te theoretisch vond, heb ik in de afgelopen jaren al mijn eigen kennis en ervaringen verpakt in praktische marketingcursussen, die helemaal zijn toegespitst op kleinschalige reisorganisaties.

Geen algemene bla, maar simpel en to the point, zodat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe dat dan voor joúw bedrijf werkt.

Dus… Vamos!

Kijk over mijn schouder mee hoe je het aanpakt en kom in actie:  als andere kleinschalige reisorganisaties het kunnen dan kun jij het ook!

handtekening 1

HEB JE VRAGEN?

Vragen over je website of marketing? Vul dan het contactformulier in via onderstaande button. Ik kijk uit naar je bericht! Je ontvangt binnen 2 dagen een reactie.

FB Community afbeelding