Kalender workshops en masterclasses

Stage-informatiebijeenkomst ‘5 maanden marketinghulp van BUAS stagiair’

Online informatiebijeenkomst

Na de succesvolle eerste samenwerking met BUAS tijdens de corona lockdown (waarbij 18 reisorganisaties samen met een stagiair het online programma Kickstart Je SEO volgden en op die manier 10 weken ‘extra stagehanden’ hadden), is er nu een vervolg op de samenwerking.

Vanaf nu kun je als kleinschalige reisorganisatie als stagebedrijf worden goedgekeurd en 5 maanden lang met een stagiair aan de slag om jouw website en marketing te verbeteren via het ‘Boost Je Online Boekingen’ programma.

Inhoud:

Tijdens deze infobijeenkomst hoor je alles over wat er van jou als stagebedrijf verwacht wordt, over de mogelijkheden voor samenwerking met een stagiair op locatie of remote, de kosten, aanmeldingsprocedure en welke onderdelen van je website en marketing jij samen met je stagiair kunt gaan oppakken.

Schrijf je via de knop aan de rechterkant in om erbij te zijn op:

Dinsdag 11 augustus om 15.30 uur

Datum

Di 11 aug 2020

Tijd

15:30 – 17:00
(Nederlandse tijd)

Locatie

Online

Kosten

Gratis

Een kijkje in de toekomst

 

OKTOBER

 

Online workshop

Promotievideo’s maken voor touroperators en excursiebedrijven

Online

Build Your Travel Bizz organiseert samen met Jeroen Stultiens van Travel Videoproductiebedrijf VideoBooster een online workshop Promotievideo’s maken:  Jeroen leert je tijdens deze online workshop van een ½ dag precies hoe jij als reisondernemer zelf aan de slag kunt gaan met video om je bedrijf te promoten: inclusief stap voor stap uitleg over het daadwerkelijke bewerken van de video zelf.

Meer informatie volgt nog …

Een kijkje in het verleden

23

Maart

2020

Gratis masterclass

Juridische Q&A over corona

Online

In deze masterclass beantwoordt Angelique de Koning van Astrea Customer Solutions de belangrijkste juridische vragen over coronagerelateerde annuleringen, omboekingen, kosten, rechten, plichten en algemene voorwaarden voor kleinschalige reisorganisaties.

Kijk hier de videopname terug >>

16

Juli

2020

Gratis masterclass

Juridische masterclass over reisrecht tijdens veranderende coronasituaties

Online

Tijdens de masterclass legt Angelique de Koning van Astrea Customer Solutions uit hoe je als kleinschalige reisorganisatie in de huidige omstandigheden kunt/moet omgaan met annuleringen, omboekingen, algemene voorwaarden, wettelijke rechten/plichten etc. rondom corona.

Kijk hier de videopname terug >>

blijf als eerste op de hoogte

Word lid van de Facebook Community voor Kleinschalige Reisorganisaties en je bent als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe events, webinars, workshops of masterclasses worden georganiseerd!

Je vindt in de community honderden andere kleinschalige reisorganisaties om mee te sparren en tips mee te delen.

FB Community afbeelding
FB Community afbeelding
Share This