Cursus Bloggen Voor Reisorganisaties

8 lessen –  € 347

Maak een contentplanning en leer snel en makkelijk bloggen, zodat je meer mensen naar je website trekt en hen makkelijker overtuigt om bij jou te boeken. Aan de hand van praktische templates, videoworkshops en lessen bedenk je onderwerpen en leer je makkelijk en snel het perfecte blogartikel schrijven.

Start When You Want

WAT JE BEREIKT MET DEZE TRAINING

Z

Een inhoudelijk sterk blog schrijven die goed is voor Google en gasten aantrekt

In deze blogtraining leer je hoe jij ervoor zorgt dat je blog de juiste opbouw heeft die lezers een reden geeft om langer op jouw website te blijven en meer voorbeeldreizen te bekijken/ reisaanvragen te doen. Aan de hand van een praktisch schrijftemplate krijg je de opbouw van een goed blog zó onder de knie.
Z

Jezelf neerzetten als dè reisexpert voor je doelgroep

Je leert om de inhoud en teksten op zo´n manier te schrijven en vorm te geven dat jouw doelgroep jou als dé go-to reisexpert gaat zien voor hun volgende vakantie.
Z

Systematisch werken om het bloggen vol te houden

Ontdek hoe je stap voor stap jouw contentkalender inricht en gebruikt, zodat je altijd een blog hebt klaarstaan en met regelmaat in beeld blijft bij je gasten.
Z

Blogonderwerpen kiezen die lezers enthousiast maken

Je leert drie manieren waarop je goede blogonderwerpen kunt bedenken voor je reisorganisatie. Daarnaast creëer je in mum van tijd een lijst van blogonderwerpen waar je een lange tijd mee vooruit kunt en kies je onderwerpen die aansluiten bij de interesses en vragen van je gasten.
Z

Tijd besparen door strategisch te bloggen

Als ondernemer met een kleinschalige reisorganisatie heb je weinig tijd om regelmatig blogs te schrijven en te sturen, maar door de basisinrichting van je blogstrategie en contentkalender 1 keer goed in te richten, bespaar je bakken met tijd tijd in de toekomst: nieuwe en super relevante blogs trekken op het juiste moment de aandacht van je gasten en stimuleren ze om een reisaanvragen te doen.

“De weken vlogen voorbij en ik kan nu hardop zeggen dat ik er veel meer van begrijp, dankzij de cursus van Build Your Travel Bizz en Wendy’s geduld en duidelijke uitleg.

Ik schreef  mijn eerste blog en ben aan de slag gegaan met de samenwerking met andere bedrijven in de reisbranche. Bedankt Wendy, je bent TOP!”

Marit Nilsen

oprichtster, La Vida Barcelona

inhoud van de cursus Bloggen Voor Meer Boekingen

Marketing persoonlijker maken

Les 1

In deze les leer je 7 manieren om een persoonlijke band op te bouwen met je volgers via je blog. Je gaat een blogpagina aanmaken op je website en zorgen dat deze een ‘persoonlijk tintje’ krijgt, zodat je een goede plek hebt om de blogs te plaatsen.

Blogonderwerpen bedenken

Les 4

Je gaat aan de slag om met weinig moeite een eindeloze lijst aan blogonderwerpen te maken die bij jouw reisorganisatie passen. Inclusief 14 blogonderwerpen die passen bij kleinschalige reisorganisaties.

Goed blogartikel schrijven

Les 7

Aan de hand van een praktische masterclass leer je hoe je in een half uurtje een supergoede blogpost schrijft op basis van het ‘Blogkompas voor de perfecte blogpost’.

Privacyregels toepassen

Les 2

Leer wat de basiseisen zijn aan je blog en vooral: hoe je ze toepast aan je eigen blogpagina op je website. Inclusief video-uitleg en voorbeelden, zodat je inspiratie opdoet voor je eigen blogpagina.

 

 

 

Contentkalender maken

Les 5

Stap voor stap leer je wat een contentkalender is, waarom je het gebruikt en hoe je er mee werkt. Inclusief video-instructie en handige download waarmee je gelijk aan de slag zodat je elke maand van het jaar een blog kunt lanceren.

Bloggen volhouden

Les 8

Of je bloggen leuk vindt of niet, ik leer je hoe je bloggen volhoudt zodat je met regelmaat in beeld blijft bij je gasten.

Ideale gasten aantrekken

Les 3

Leer hoe je je blog gebruikt om als een magneet ideale gasten naar je toe te trekken en vast te houden. Aan de hand van contentmarketing leer je hoe je op een supergoedkope, effectieve en efficiënte manier zichtbaar blijft. Inclusief video-uitleg.

Masterclass: hoe zit een goed blog in elkaar

Les 6

Bekijk de masterclass ‘Hoe zit een goed blog in elkaar’ en leer wat een goede opbouw is van een blogpost en hoe je een sterkte titel en introductie schrijft. Inclusief praktisch schrijftemplate zodat bloggen makkelijk wordt.

” Ik ga het eerst nog wel even zelf proberen ”

Ik wéét hoe je er nu tijdens corona financieel bij zit en hóór je al denken: ‘Ik ga het misschien eerst maar even zelf proberen”. Maar heel eerlijk: verwacht je dat je dan over 2 weken ook daadwerkelijk iets online hebt staan? Wat heeft ‘eerst even zelf proberen’ je in het verleden opgeleverd?

Ik weet wel wat het mij heeft opgeleverd: uren en uren aan uitzoek-, schrijf- en ’techniek’ werk, maar weinig concrete resultaten uit een blog. Want met verkeerde inhoud en onderwerpen zul je geen kliks naar je website, of aanvragen krijgen (trust me, ik ben zelf absoluut niet zo’n ‘schrijver’ en het heeft even geduurd voor ik enthousiast werd over bloggen ;-)).

Maar één ding is zeker: soms zijn een paar simpele blogs, over slim gekozen onderwerpen echt al voldoende om ineens wél reisaanvragen via je website te ontvangen!

met een simpele blogstrategie en contentkalender kan ook jíj snel resultaat gaan zien!

 

 

 

RESULTATEN VAN ANDEREN

“Als kleine zelfstandige onderneemster in de reisbranche is het van belang om de snel groeiende ontwikkelingen goed te volgen. Wendy is hierin een perfecte sparring partner voor Hunneke Travel geweest. Zij weet veel, heeft overal haar zakelijke contacten en zit midden in de materie. Zij draagt oplossingen aan die er toe doen en deze zijn praktisch uit te voeren, mede door de gemakkelijke handleidingen en video. Wendy is een prettige persoonlijkheid die alles rustig en met veel voorbeelden toelicht zodat het goed te volgen is. Ik zou Wendy zeker aanbevelen aan andere kleine reisorganisaties die graag hulp willen hebben met hun marketing […].”
Colette Krol

oprichtster, Hunneke Travel - Vakanties met de hond

Wat is mijn investering?

Jouw investering is €347,-.

Je houdt levenslang toegang tot de cursus, dus kunt deze volgen wanneer jij wilt.

DSC9024 WEB LR
DSC9267 WEB LR
wendy laptop oase uitzicht met scherm

Kijk mee over mijn schouder en zie wat werkt als reisorganisatie

Hi, ik ben Wendy Assenberg van Eijsden en ik ben ervan overtuigd dat ‘klein zijn’ als ondernemer in de reisbranche geen zwakte is, maar een enorme sterkte (en ik kan het weten, want ik haal de 1.60m niet eens 😉).

Als je leert hoe je slimmer in plaats van harder werkt aan je marketing, dan haal je met minder moeite meer boekingen binnen én houd je meer tijd over voor leuke dingen (yes, zelfs als je je complete marketing in je eentje moet doen).

Omdat ik bestaande marketingtrainingen te duur, te algemeen en veel te theoretisch vond, heb ik in de afgelopen jaren al mijn eigen kennis en ervaringen verpakt in praktische marketingcursussen, die helemaal zijn toegespitst op kleinschalige reisorganisaties.

Geen algemene bla, maar simpel en to the point, zodat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe dat dan voor joúw bedrijf werkt.

Dus… Vamos!

Kijk over mijn schouder mee hoe je het aanpakt en kom in actie:  als andere kleinschalige reisorganisaties het kunnen dan kun jij het ook!

handtekening 1
FB Community afbeelding