– BOOST JE ONLINE BOEKINGEN –

MARKETINGPROGRAMMA

Startdatum: [nader te bepalen, waarschijnlijk oktober 2023] 

Aanmelden voor de volgende ronde (waarschijnlijk einde zomer 2023) is nog niet mogelijk.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst, zodat je de eerste bent die het hoort wanneer dit weer mogelijk is. Indien je toch graag NU aan de slag wilt met je marketing of website verbeteren, dan kun je specifieke onderdelen uit het Boost Je Online Boekingen traject alvast oppakken met een losse cursus.

JA, HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer er meer info beschibkaar is of een een nieuwe ronde start? Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst. Je ontvangt een e-mail in je inbox wanneer er meer informatie beschikbaar is.

Verander jouw website van een passieve online reisbrochure in een sterke marketingmachine die meer boekingen oplevert.

 Run jij een kleinschalige reisorganisatie en herken je dit?

N

Je wilt graag meer reizen verkopen via je eigen website, maar je twijfelt of je website wel ‘goed genoeg’ is. En zo niet, wat moet je dan verbeteren?

N

Je bent het zat om telkens weer geld te stoppen in een SEO-bureau of advertentiecampagne die nooit echt bezoekers of boekingen oplevert.

N

Je vraagt je af hoe je meer nieuwe gasten kunt aantrekken, want je kunt niet eindeloos blijven putten uit je bestaande klanten- en vriendenkring.

N

Je weet best wel ìets van internetmarketing, maar je vindt het lastig om er in de praktijk mee aan de slag te gaan en daarom zie je nu nog weinig resultaat.

N

Steeds vaker kapen andere kleinschalige reisorganisaties de boekingen voor je neus weg. Je ziet dat ze aan de slag zijn gegaan met hun internetmarketing en ineens staan ze ook boven je in Google.

N

Je wéét dat je het over een andere boeg moet gooien wil je het kunnen winnen van al die concurrenten in de reisbranche … maar HOE DAN!?

Kortom: je hebt iemand nodig die jou helpt om de basis van je website en internetmarketing goed neer te zetten, zodat jij weer grip krijgt op je boekingen!

Een inbox vol met reisaanvragen ​via je eigen website: hoe fijn zou dat zijn?

inbox kingfisher tours meer boekingen reisorganisatie logo

Stel je even voor dat je ’s ochtends wakker wordt en je computer opstart. Je opent je e-mail inbox je vindt daar…. allemaal reisaanvragen die via je eigen website zijn binnen gekomen!

N

Nooit meer 15-30% commissie afdragen aan tussenpartijen.

N

Alle klanten in jouw eigen database, zodat jij hen zelf opnieuw kunt benaderen.

N

En geen aanvragen van ‘shoppers’ die uiteindelijk zelden echt boeken.

Nee, gewoon aanvragen via je eigen website. Want jouw website is zo ingericht dat hij als een volwaardige online medewerker continu nieuwe potentiële gasten aantrekt. En je teksten en voorbeeldreizen zijn zó overtuigend dat het merendeel van je bezoekers ook nog eens direct actie onderneemt.

Onmogelijk voor jou? Zeker niet!!

 Denk je nu ‘ja maar… daar heb ik niet genoeg [tijd/budget/marketingkennis/welk excuus dan ook] voor?’. Bekijk dan bovenstaande afbeelding even: dit is een screenshot die Miriam, de eigenaresse van Kingfisher Tours en 1 van mijn klanten, mij toestuurde nadat we haar website samen hadden verbeterd.

Voordat zij aan de slag ging met haar website en marketing kwamen vrijwel alle boekingen voor Kingfisher Tours via partners aan we zij soms wel 30% commissie moest betalen. In de screenshot zie je dat haar inbox tegenwoordig bijna volledig bestaat uit reisaanvragen die via de eigen website van Kingfisher Tours binnenkomen.

Kingfisher Tours is net als jouw bedrijf óók maar een kleinschalige reisorganisatie, die wordt gerund door 2 personen en zonder uitgebreid vast team. Het verschil is dat Miriam AAN DE SLAG DURFDE TE GAAN met haar website en marketing en nu staat de basis zo stevig dat ze inmiddels meer dan 4 keer zoveel rechtstreekse boekingen heeft.

 

Nu is juist de tijd om de marketing van je bedrijf aan te pakken! De ingeplande Q&A´s geven een stok achter de deur en voldoende ruimte om ook persoonlijke vragen beantwoord te krijgen.

Review over: online course ‘Boost Je Online Boekingen’

“Ik heb het Boost Je Online Boekingen traject gevolgd bij Wendy en kijk hier heel tevreden op terug. De handige online cursus geeft enorm veel flexibiliteit, de ingeplande Q&A´s geven een stok achter de deur en voldoende ruimte om ook persoonlijke vragen beantwoord te krijgen. Wendy is duidelijk een expert en geeft echt specifieke tips en tools voor de reisbranche. Ik heb het project samen met een top stagiaire doorlopen, dit gaf nog meer vrijheid om niet alles zelf direct te hoeven uitvoeren. De kennis die Wendy deelt is veel meer dan dat ik vooraf gedacht had. Ik kan dit programma zeker aanbevelen! Nu is juist de tijd om de marketing aan te pakken van je bedrijf. Gracias Wendy!”

Suzie Añon y Garcia

oprichtster, Tours In Valencia

“Wat ons erg in de cursus aantrok was het feit dat de meeste zaken zo herkenbaar waren en direct gerelateerd konden worden aan onze eigen website en onze eigen manier van werken.”

Review over: online course ‘Boost Je Online Boekingen’

“Blini Reizen heeft recent de cursus Boost je Online boekingen afgerond bij Buildyourtravelbizz, we delen hieronder graag onze ervaringen.

Voor ons was marketing nog een redelijk onontgonnen gebied. Natuurlijk hebben we er in de loop van ons 10-jarig bestaan vanuit de praktijk mee te maken gehad, maar een cursus over dit onderwerp hadden we nog nooit gevolgd. Over de uitstraling van onze website waren we nog steeds tevreden, maar qua ontwerp en SEO was er een heleboel winst te behalen. De afgelopen jaren hadden we niet voldoende tijd om hier diep in te duiken. Omdat we door COVID geen reizen meer konden organiseren, hadden we die mogelijkheid nu wel en startten in september 2020 met de 5-maandelijkse cursus.
Onze grootste uitdaging was het aantrekken van meer website-bezoekers en de website zodanig aanpassen dat deze uitnodigt om er langer op rond te kijken. We hebben heel veel van de cursus geleerd. Door de uitgebreide theoretische achtergrond, maar zeker ook door alle praktijkvoorbeelden die werden aangedragen. Mocht een bepaalde uitleg niet direct duidelijk zijn, dan was er altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen in de 2-wekelijkse Q&A-sessies. En het enthousiasme van Wendy in woord en beeld (in de vele verhelderende video’s die de cursus bevat) motiveerde ons altijd!
Wat ons erg in de cursus aantrok was het feit dat de meeste zaken zo herkenbaar waren en direct gerelateerd konden worden aan onze eigen website en onze eigen manier van werken. Sommige website-onderdelen konden we zelf aanpassen of een werkwijze veranderen, de (meeste) andere suggesties en aanbevelingen komen terug in onze nieuwe website of in onze jaarplanning (bijv. in de contentkalender).
Wat is het belangrijkste dat de cursus ons heeft opgeleverd?
1) Een nieuwe blik op onze werkwijze
2) Het opstarten van een Social Media-beleid en het aanpakken van SEO.
3) De beslissing tot het bouwen van een nieuwe website.
We zouden deze training dus zeker aanbevelen aan reisorganisaties die in een gelijksoortige situatie zitten!”
Irene de Jonge

oprichtster, Blini Reizen

Samen aan de slag: ‘Boost Je Online Boekingen’ ZODAT JIJ KLAAR BENT VOOR EEN SUCCESVOL ‘AFTER CORONA TIJDPERK’

Wil jij ook minder afhankelijk worden van dure tussenpartijen, en meer boekingen binnenhalen via je eigen website en marketingkanalen? Meld je dan nu aan voor het online marketingprogramma ‘Boost Je Online Boekingen’.

Het programma start [datum wordt nog vastgesteld, waarschijnlijk einde zomer 2023].

In het komende jaar gaan we in de online training  samen aan de slag met jouw website en marketing volgens een praktisch stappenplan. Zodat je meer resultaat gaat halen uit je bedrijf en je de vrijheid en levensstijl kunt krijgen die je wilt (wie weet kun je zelfs wel eindelijk je ‘gewone baan ernaast’ opzeggen?).

Wendy Build Your Travel Bizz Marketing reisbureaus

Wat krijg je tijdens het ‘Boost Je Online Boekingen’ traject?

N

Een compleet online programma van 5 maanden met begeleiding (toegang tot de online lesomgeving voor een jaar en de modules staan al allemaal online, dus je kunt het ook in een andere volgorde/ op je eigen tempo doen)

N

24/7 toegang tot de online leeromgeving met praktische video’s, invuldocumenten, checklists en templates die je helpen om overzicht te houden en alles makkelijk uit te voeren, zodat je nu écht aan de slag gaat.

N

Praktische stap-voor-stap video instructies: leer niet alleen maar theorie, maar snap ook waarom en hoe je iets doet en ga direct zelf aan de slag.

N

Volledig online, dus ook heel goed te volgen vanuit het buitenland of naast je baan, want je kunt de lessen bekijken wanneer en waar jij wilt.

N

10 x online vraag & antwoord groepssessie waarbij je persoonlijke hulp krijgt van mij (bijvoorbeeld vragen over techniek, teksten, strategische keuzes, prioriteiten stellen, investeringen etc.).

N

De enige marketingtraining die op maat is gemaakt voor kleinschalige reisorganisaties en excursiebedrijven: met haalbare en betaalbare tips en tools voor een klein reisbedrijf.

N

Besloten Facebookgroep voor motivatie en inspiratie: je kunt hier vragen stellen, sparren met de andere deelnemers (allemaal kleinschalige reisondernemers), tips krijgen, inzichten en ervaringen delen met gelijkgestemde ondernemers.

N

Lessen die bestaan uit video en tekst, zodat je altijd een uitgebreide eerste video-uitleg hebt, maar ook makkelijk in tekst de praktische acties en stappen terug kunt vinden om met tools aan de slag te gaan.

N

Je hoeft het niet alleen te doen: alle deelnemers zijn gelijkgestemde reisondernemers en je profiteert van mijn eigen jarenlange ervaring in marketing voor (kleinschalige) toeristische bedrijven.

N

En dat allemaal inclusief handige templates en checklists die ik in de afgelopen jaren zelf gemaakt heb toen ik dit alles toepaste bij andere kleinschalige reisorganisaties.

Kortom: alles wat nodig is om zo snel mogelijk meer boekingen te krijgen waar je meer geld aan overhoud.

Dit leer je tijdens het ‘Boost Je Online Boekingen’ traject

1.

herkenbaar in beeld bij je doelgroep

 • Je leert hoe je de meest winstgevende doelgroep voor jouw bedrijf kiest en beter zichtbaar worddt.
 • Je gaat aan de slag met een concrete opdracht om per direct met meer van jouw ‘ideale gasten’ in contact te komen.
 • Leer hoe je onaangename verrassingen voorkomt met een goede designbriefing voor je websitebouwer.
 • Ga aan de slag met een huisstijl die je doelgroep aanspreekt en ervoor zorgt dat ze jou overal gaan herkennen.
 • Je maakt jouw website en marketing zo onweerstaanbaar dat jouw ‘ideale gasten’ direct bij jou boeken in plaats van bij je concurrent.

2A

Een website die boekingen oplevert

 • Word je eigen conversiespecialist en leer precies hoe een goed websiteontwerp voor een reisorganisatie eruit ziet.
 • Leer he jouw menu, websitestructuur en design eruit moeten zien om te zorgen dat je bezoekers makkelijker vinden wat ze zoeken.
 • Zodat verkopen veel meer vanzelf gaat en het  minder tijd, moeite en ‘heen en weer mailen’ kost om mensen daadwerkelijk te laten boeken.
 • Alle tekstformats en voorbeelddesigns zijn gebaseerd op mijn eigen jarenlange ervaring met website-ontwikkeling/ copywriting voor kleinschalige reisorganisaties: ik laat je stap voor stap zien wat werkt en waarom.
 • Alle voorbeelden en instructies zijn ontwikkeld in samenwerking met 1 van de beste website optimalisatiespecialisten van Nederland en gebaseerd op data-analyses bij succesvolle grote én kleine reisorganisaties.

2B.

Per pagina tekst en design verbeteren

 • Leer stap voor stap wat onmisbare onderdelen en teksten zijn voor een overtuigende homepage, productpagina’s (voorbeeldreizen), categorie/themapagina’s, ‘over de bestemming’ pagina, blog, over ons pagina, reisaanvraagformulieren etc.
 • Weet exact wat je moet aanpassen in je huidige website en hoe je een duidelijke briefing voor je websitebouwer maakt (als je een nieuwe website aan het bouwen bent of grote aanpassingen doet die je niet zelf kunt uitvoeren).
 • Op basis van handige video’s, checklists, templates en praktijkvoorbeelden help ik je met het (her)schrijven van de belangrijkste pagina’s op je website.
 • Inclusief juridische aandachtspunten voor GDPR en algemene reisvoorwaarden.
 • Leer waar je op moet letten bij het plaatsen van afbeeldingen en video op je website.

3.

Social media kickstart

 • Krijg inzicht in het ‘grotere strategische plaatje’ achter een slimme (en haalbare) social mediastrategie als kleinschalige reisorganisatie.
 • Maak je eigen social mediaplanning aan de hand van praktische tips, tools en een voorbeeld contentkalender in Trello.
 • Aan de hand van 24 voorbeeldposts en 5 videoformats van een videospecialist ga je posts klaar zetten voor 2 maanden; voor meer interactie met je volgers.
 • Na deze module ben je consistent zichtbaar en ‘top of mind’ op het moment dat mensen daadwerkelijk gaan oriënteren op een reis.

4.

BLOGGEN VOOR MEER BOEKINGEN

 • Ik help je om te beginnen met bloggen op zò’n manier dat je het ook volhoudt.
 • Inclusief template contentkalender,  brainstormlijst met 14 uitgewerkte goede blogonderwerpen en voorbeeldblogs ter inspiratie.
 • Of je nu wel of niet ‘kunt schrijven’: ik leer je in een praktische masterclass hoe je in een half uurtje een supergoede blogpost schrijft op basis van het ‘Blogkompas voor de perfecte blogpost’.
 • Zet de eerste stappen om beter vindbaar te worden in Google.

5.

Makkelijk meer verkopen met reviews

 • Ontdek hoe je reviews inzet om beter vindbaar te worden zonder veel geld uit te geven.
 • Leer waar een sterke review aan voldoet, hoe je meer reviews binnenhaalt en hoe je ze inzet om te winnen van de grote reisorganisaties.
 • Zodat je met minder moeite en zonder ‘verkoperig’ te zijn toch meer boekingen krijgt.
 • Inclusief handige templates.

6.

E-mailmarketing: E-book en welkomstserie

 • Ontdek hoe je je E-mailmarketing slim inricht, zodat mensen die nog niet klaar zijn om direct te boeken toch een e-mailadres achterlaten.

 • Op basis van een handige ‘blauwdruk’ help ik je om jouw eigen Travel E-book/ weggever te schrijven en vorm te geven, zodat mensen jou als dé go-to reisexpert gaan zien voor hun volgende vakantie.

 • We starten een slimme automatische E-mailserie die jou veel tijd bespaart en de kans op boekingen vergroot.

7A.

WINSTGERICHT WERKEN EN MARKETINGPLANNING

 • Leer een praktische methode om niet alleen sterke (privé- en zakelijke) doelen te stellen, maar ook de kans te vergroten dat je die daadwerkelijk gaat behalen.
 • Leer focus aan te brengen in je marketingaanpak door de ‘winstgericht werken’ methode.
 • Inclusief template marketingplanning voor overzicht en kiezen van specifieke marketingactiviteiten per kwartaal.

7.

RESULTATEN METEN

 • Leer je resultaten meten voor meer sturing: welke cijfers zijn belangrijk in o.a. Google Analytics en waar vind je deze.
 • Inclusief praktische maandrapportage om resultaten bij te houden.
 • Stap-voor-stap uitleg: wat meten met welke tools.
 • Leer diè onderdelen van Google Analytics en andere tools te gebruiken die voor jou relevant zijn, zonder eindeloze info over onderdelen die veel te diepgaand zijn en die jij als kleine organisatie helemaal niet nodig hebt.

Resultaat aan het einde van het traject:

Ik begeleid je bij iedere punt en komma in dit traject en deel al mijn formats met je (productpagina’s, reviewmails, copywriting checklists, E-book format, de ideale E-mailmarketing welkomstserie etc.).

Je moet het uiteindelijk natuurlijk wel zélf doen, maar als jij écht actief aan de slag gaat, dan zijn onderstaande resultaten wat je kunt verwachten (gebaseerd op de ervaringen van eerdere klanten, allemaal kleinschalige reisorganisaties):

N
Inspiratie, motivatie, een stappenplan en een stok achter de deur om eindelijk met die projecten te starten die al zo lang op de plank liggen. 
N

Je krijgt  meer bezoekers op je website en bent beter vindbaar op de plekken waar je doelgroep zich bevindt.

N

Je ontvangt meer reisaanvragen, omdat je website boekingsgerichter is en mensen zich direct herkennen in jouw reisaanbod.

N

Je ontvangt gerichtere reisaanvragen: minder shoppers en meer gasten die écht bij je passen.

N

Je hoeft minder moeite te doen om je reizen te verkopen, want je voorbeeldreizen/ productpagina’s en andere marketingactiviteiten zitten zo sterk in elkaar dat je product zichzelf verkoopt.

N

Je hebt meer inzicht in hoe internetmarketing werkt en snapt wat je kunt doen om meer boekingen te krijgen.

N

Je hebt meer contact met je eigen gasten, zowel voor als nadat ze boeken en ziet daardoor meer gasten nog eens terugkomen.

N

Je bent minder geld kwijt aan promoties en commissiekosten, omdat je je eigen marketingkanalen beter weet in te zetten (website, social media, e-mailmarketing, reviews etc.).

wat is je investering

Dit is niet het zoveelste algemene online programma dat je koopt en nooit afmaakt, maar  de énige marketingtraining die echt een combinatie is van touroperating en marketing en waarbij je samenwerkt met andere kleinschalige reisorganisties die met dezelfde uitdagingen zitten. Een praktische aanpak waar je inspiratie en energie van krijgt en waarmee je weer zelf aan het stuur van je bedrijf komt te zitten.

VIP TRAJECT

 • Prijzen en startdata 2023 nog niet bekend
 • Max. 3 personen
 • ALLES UIT HET ‘DOE HET SAMEN’ TRAJECT
 • PLUS
 • Strategische startsessie (1-op-1 coachingcall met Wendy van een half uur): afhankelijk van jouw situatie help ik je keuzes maken over wat voor jou aan het begin van dit traject belangrijke uitdagingen zijn: strategische bedrijfs-/ websitekeuzes, menu-indeling/ structuur van je website of juist heel praktisch je projectplanning voor de komende maanden.
 • 2 x 45 minuten 1-op-1 coachingcall met Wendy voor extra hulp op maat  (meer diepgang op bepaalde onderwerpen, sparren over websitedesigns, 1e opzet E-book uitwerken, technische 1-op-1 hulp of strategische planning/ prioriteiten stellen/ verkoopstrategie bijvoorbeeld).
 • Persoonlijke feedback van Wendy op jouw herschreven teksten/nieuwe designs van je website, voor ieder type pagina op je website:
 • 1 x homepage
 • 1 x categoriepagina (themareizen bijvoorbeeld)
 • 1 x bestemmingspagina
 • 1 x productpagina/ voorbeeldreis
 • 1 x reisaanvraagformulier
 • 1 x over ons
 • 1 x blogpagina en blogartikel.
 • Vooral als je een helemaal nieuwe website bouwt, teksten schrijven lastig vindt, een heel uniek reisconcept hebt of een nieuwe reisorganisatie start dan is het fijn om te weten of je alles ‘goed doet’. Daarna kun je zelf weer met een gerust hart en wat extra persoonlijke schrijftips de andere pagina’s aanpakken.
 • Feedback op je E-book: 1 ronde feedback op de teksten en het design van je E-book door Wendy

Ervaringen van andere kleinschalige reisorganisaties

“300% meer boekingen en ik zit weer achter het stuur van mijn eigen marketing”

“Ik werk sinds september 2016 samen met Wendy en dat geeft ook gelijk aan hoe veelzijdig ze is. De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat haar marketingmethodes werken. Ik ben blij dat Wendy me altijd weer een duidelijke schets geeft van de mogelijkheden die er zijn, ik snap dan waaruit ik kan kiezen en wat voor resultaten ik kan verwachten en dat is fijn werken. Waar we Wendy heel dankbaar voor zijn is dat we met onze nieuwe website qua ranking enorm gestegen zijn en de boekingen zijn met meer dan 300% gestegen, zelfs zonder advertising mee te rekenen. Mede dankzij Wendy zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe. 

Kortom: Wendy’s manier van werken levert je concrete bedrijfsresultaten op en ze leert je op zo’n manier om te gaan met je marketing dat je er niet tegenop ziet om ‘aan je marketing te werken’. Dus geen online programma dat je koopt en nooit afmaakt, maar een praktische aanpak waar je alleen maar steeds meer van wilt weten. [..]Kernwaarden van Wendy vind ik verder haar gedrevenheid, planmatigheid, kennis van zaken, enthousiasme en goedlachse persoonlijkheid.

Miriam Kok

oprichtster van Kingfisher Tours Egypte

“Wendy draagt oplossingen aan die er toe doen en ze zijn praktisch uit te voeren mede door de gemakkelijke handleidingen en video.

Review over: 1-op-1 coachingstraject ‘Boost je online boekingen’

“Als kleine zelfstandige onderneemster in de reisbranche is het van belang om de snel groeiende ontwikkelingen van SEO en Marketing goed te volgen. Wendy is hierin een perfecte sparing partner voor Hunneke Travel geweest. Zij weet veel, heeft overal haar zakelijke contacten en zit midden in de materie. Zij draagt oplossingen aan die er toe doen en deze zijn praktisch uit te voeren, mede door de gemakkelijke handleidingen en video. Wendy is een prettige persoonlijkheid die alles rustig en met veel voorbeelden toelicht zodat het goed te volgen is. Ik zou Wendy zeker aanbevelen aan andere kleine reisorganisaties die graag hulp willen hebben met hun marketing strategie/doelstelling en SEO zoekwoordenonderzoek. Ga zo door Wendy!”

Colette Krol

oprichtster, Hunneke Travel - Vakanties met de hond

" We hebben in korte tijd al 2x zoveel websitebezoekers! Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de templates kun je zelf meteen aan de slag "

Review over: persoonlijk coachingstraject 'boost je online boekingen'

"Door dagelijkse werkzaamheden in het offertetraject, vakantiebeurzen en bijhouden social media hadden wij vaak te weinig tijd om eens strategisch voor de website, producten en marketingcampagnes te gaan zitten. Vooral op het gebied van online vindbaarheid wilden wij dingen verbeteren, maar je bent hier zelf geen specialist in en als je dan wordt bekogeld met offertes van Google-advertentie aanbieders dan ga je twijfelen wat nou een goede investering is en wanneer je gewoon je reclamegeld weggooit. 

Wij hebben gekozen voor het persoonlijke (online) coachingstraject omdat het echt een combinatie is van touroperating en marketing en niet de zoveelste algemene training. En ook dat je specifiek voor je bedrijf advies krijgt. 

Het traject heeft ons inzicht gegeven in zowel de strategische kant (wat zijn slimme marketingkeuzes als kleine touroperator), maar je hebt ook een stok achter de deur om de operationele en strategische verbeteringen ook direct door te voeren. Samen met Wendy was het veel makkelijker om prioriteiten te stellen en door de copywriting- en planningstemplates kun je na de coachingssessies dingen zelf meteen aanpakken, of een planning maken welk onderwerp je wanneer gaat uitwerken. Het ‘huiswerk’ is heel nuttig dus raad ik iedereen aan te maken, ook al heb je ‘geen tijd’. 

We hebben nu een veel betere structuur van de website en de SEO-optimalisatie van vindbaarheid en is eindelijk afgerond. We hebben nu al 2x zoveel websitebezoekers en ik heb heel veel geleerd over communiceren met je klanten. We zijn van alles aan het verbeteren, zowel op de website als in het offerte- en verkooptraject. 

Bovendien vond ik de samenwerking met Wendy heel fijn. Ze heeft geduld met onderwerpen waar je minder in thuis bent, koppelt snel terug via mail of telefoon en is heel attent en hulpvaardig. De tips zijn praktisch en goed te volgen en ik vond het een leerzaam en heel inspirerend traject."

Debby Schipper-Snelders

oprichtster, Travelboutique

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het ‘huiswerk’ tussen de sessies door?

Hoeveel tijd het kost om jouw website en marketing te verbeteren is helemaal afhankelijk van wat jij zelf wilt, hoe snel je werkt, hoe uitgebreid je website is, wat de huidige situatie is, en wat je wilt bereiken. En zo zijn er nog wel 100 dingen te bedenken die invloed hebben op de hoeveel tijd die je kwijt zult zijn aan de opdrachten, maar voor het ‘huiswerk’ geven mensen aan ongeveer 8-12 uur in de week nodig te hebben, maar dat ligt natuurlijk helemaal aan de startsituatie: als je nog helemaal geen website hebt of de techniek achter je site is niet geweldig, dan kosten dingen natuurlijk meer tijd om door te voeren dan wanneer de basis al goed is en als je het traject met een stagiair samen doorloopt dan krijg je 2x zoveel gedaan.

Het voordeel van de aanpak die we in het traject volgen is dat de tijd die je nu stopt in een goede basisinrichting,  daarna eindeloos klanten blijft opleveren, omdat je beter vindbaar wordt en mensen eerder overtuigd raken om te boeken.

Met de stappenplannen en checklists die je van mij krijgt kun je in elk geval een stuk efficiënter aan de slag dan wanneer je nog uren webinars gaat volgen, blogs gaat lezen en zelf moet bedenken hoe e.e.a. dan van toepassing is op jouw website en in jouw situatie. Je bespaart jezelf uren uitzoekwerk en hoeft niet de fouten te maken die veel andere kleinschalige reisorganisaties in het verleden gemaakt hebben.

Ik heb geen Skype/camera/microfoon op mijn computer/ hoe gaat zo’n online belsessie in zijn werk?

Voor de online (groeps)sessies gebruiken we ‘Zoom’ om te bellen (ik gebruik deze tool omdat die een stuk stabieler is dan Skype). Ik stuur je een link en jij hoeft er alleen maar op te klikken om te worden ’toegelaten’ tot ons videogesprek. Via Zoom kunnen we beeldbellen en zelfs ‘scherm delen’, zodat we kunen meekijken op elkaars beeldscherm als we dat willen.

Je moet hiervoor natuurlijk wel een werkende camera en microfoon op je laptop hebben.

Ik werk zelf al jaren vanuit het buitenland en ik werk samen met reisorganisaties en partners in o.a. Costa Rica, Egypte en andere landen waar het internet lang niet altijd optimaal is. En zelfs dat is altijd goed gekomen, dus don’t worry. Zoom werkt eigenlijk altijd wel.

Kan dat niet goedkoper?

Als je ondernemer bent voor de Nederlandse belastingdienst dan kun je de kosten van trainingen, cursussen, seminars of opleidingen vaak als bedrijfskosten aftrekken in je belastingaangifte. Jij weet zelf het beste of je aan alle voorwaarden voldoet, maar hier vind je meer informatie over het aftrekken van opleidingskosten. Zo kun je misschien nog weer wat geld besparen en toch het marketingprogramma volgen.

Ik heb een andere vraag

Kun je het antwoord op je vraag hier niet vinden? Geef me even een belletje of app me op +31 (0)6 168 420 12 en ik help je graag. Je kunt ook mailen naar wendy@buildyourtravelbizz.com

FB Community afbeelding