Leestijd: 3 minuten
Kleinschalige reisorganisaties bij Reiskriebels op SBS6 | Build Your Travel Bizz

 

Verward kijk ik de enthousiaste TV producer/ presentator tegenover me aan… Wacht even… begrijp ik dit nou verkeerd? Zei hij nou ‘de héle reisbranche zit aan tafel’???

Ja hij zei het echt:

“Een nieuw reisprogramma op SBS6, zondag einde middag vanaf oktober, positieve reisinspiratie geven, binnenlandse recreatie en bijzondere buitenlandreizen in beeld, en de héle branche is vertegenwoordigd: de directeur van ANVR zit aan tafel, de directeur van HISWA Recron, en [nog een man in pak met een grote titel en iets over een groot campingplatform]…”.

Mijn hersenen maken kortsluiting, ik stik bijna in mijn tapas en op een geïrriteerd toontje komt er uit mijn mond… JE MIST EEN  VRIJ BELANGRIJK DEEL VAN DE REISBRANCHE AAN DIE TAFEL HOOR…

 

‘Leuk! Positieve TV aandacht voor de reisbranche!’

Ok, ‘pre corona’ had mijn eerste gedachte waarschijnlijk iets geweest in de trant “Leuk! Positieve TV aandacht voor de reisbranche!”. Hierna zou positieve pre-corona ik ook denken “Prima zender en moment van uitzending… beetje duur voor mijn kleinschalige klanten, maar ze zitten niet voor niets met míj aan tafel hier, dus let’s see of ik ons toch in beeld kan krijgen’.

Maar het is geen ‘pre corona’, het is nog steeds ‘in the middle of damn corona’ voor de meesten van ons ‘verre reizen’ specialisten. En dus zit er naast mijn eigen idioot positieve innerlijke voice tegenwoordig die stampvoetende coronapeuter in mijn hoofd…

En die geïrriteerde peuter die krijste nu dus heeeuuuul hard in mijn oor: 

  • ´Ja hoor, natuurlijk zitten alleen de grote partijen aan tafel´
  • ‘Dit gaat nooit lukken hè… denk je nou echt dat er (nog) kleine reisorganisaties zijn die hier budget voor hebben’
  • En zelfs: ´Geweldig… weer drie ‘belangrijke mannen in pak’ aan tafel. Weten jullie eigenlijk wel dat 90% van mijn klanten vrouw is? Laat het gezicht van de échte reisspecialist eens zien ja´.

 

Goed nieuws: ik heb die coronapeuter een schop verkocht

Gelukkig is er goed nieuws: ik heb die stampvoetende coronapeuter met zijn negatieve mindset een rotschop verkocht 😉. Samen met reisinspiratieplatform TravWizards en de productiemaatschappij zijn we om tafel gaan zitten om te kijken hoe we het kleinschalige deel van de reisbranche wél in beeld konden krijgen.

En vanaf oktober zijn we met het gezamenlijke item ‘De Bucketlist’ vertegenwoordigd in het nieuwe reisprogramma ‘Reiskriebels’ bij SBS6 😀

Vanuit Build Your Travel Bizz verzorg ik (namens jullie en TravWizards) dit Bucketlist item, waarin we Nederland laten kennismaken met de échte reisspecialisten; jullie dus 👊.

 

Vanaf oktober in ‘Reiskriebels’ op SBS6: De Bucketlist

  • Reiskriebels: vanaf oktober iedere zondag om 15.30 uur en zaterdag de herhaling om 13.30 uur.
  • In vier afleveringen een vast onderwerp ‘DE BUCKETLIST’ door TravWizards en Build Your Travel Bizz
  • Wendy (BYTB) deelt 3 kleinschalige bucketlisttips met presentator Rick Noorlander en de kijkers van SBS6 en en Ger (TravWizards) introduceert het TravWizards platform.
  • 2 bijzondere reisspecialisten/ arrangementen worden kort uitgelicht en 1 reisspecialist komt in beeld met een uitgebreid item op bestemming.
  • De hoofdkosten worden gedragen door TravWizards.

 

Kortom: de ECHTE REISSPECIALISTEN krijgen een welverdiende plek aan tafel, én we introduceren meteen ook TravWizards als gezamenlijk inspiratieplatform voor Nederlandse reizigers.

Ook meeprofiteren van deze TV exposure?

Meld je dan (gratis) aan als reisspecialist op het TravWizards platform en zorg dat ook jij voor de SBS6 kijkers te vinden bent na oktober!

 

Nou jongens, ik hou jullie op de hoogte! Fingers crossed, want ik ben Floortje niet hè 😉. Dus voor nu: ik ben even Googlen naar ‘what to wear on TV’ en 12 bestemmingen en arrangementen in mijn hoofd stampen 🔥👊😜.

Hasta la proxima!

 

handtekening 1

Wendy Assenberg van Eijsden

Wendy Assenberg van Eijsden

// Meer Boekingen Via Je Eigen Website //
Ruim 4 jaar voordat Corona het remote werken bekend maakte, begon ik me te verdiepen in online ondernemen. Ik leerde hoe ik met weinig marketingwerk toch online klanten kon aantrekken en begon het systeem met succes toe te passen bij mijn klanten, allemaal kleinschalige reisorganisaties.

Fast forward naar nu: in de afgelopen jaren heb ik met het succesvolle ´Booking Magnet´ marketingsysteem, al honderden kleinschalige reisorganisaties mogen helpen aan meer online boekingen. Onafhankelijk van fysieke vakantiebeurzen of dure tussenpartijen, en mét de vrijheid om te werken en wonen waar jij wilt (net als ik).

Ook leren hoe je moeiteloos meer boekingen krijgt via je eigen website? Volg een van de praktische trainingen op www.buildyourtravelbizz.com, of check out www.reisbureauwebsite.nl als je een hele nieuwe website nodig hebt.

Marketing- handboek voor kleinschalige reisorganisaties

Wil jij ook meer reizen verkopen via je eigen website? Meld je dan aan voor mijn marketinginspiratiemails. Je ontvangt dan gratis marketingtips en ook het marketinghandboek voor kleinschalige reisorganisaties.

You have Successfully Subscribed!

Share This